2777
2789

دیشب بعد اینکه شوهرم خوابید منم شبا عادت دارم دیر میخوابم بعد ساعت ۱۲،داشتم با دوستم ویسی حرف میزدم حدود ۱۰ دیقه اینا بود،که تو تایپک قبلیم گفتم جریانشو، از یه طرف تدارک ناهارخوری میدیدم، یهو دیدم شوهرم صدام میکنه با کی حرف میزنی با کدوم پسر حرف میزنی، گوشیمو از دستم گرفت و همه دوستامو بلاک کرد،منم اول چیزی نگفتم بعد دیدم یه جوری رفتار میکنه انگار من چیکار کردم خیانت گردم یاچی دیگ نتونستم تحمل کنم ایندفعه گفتم گوشیمو بده مگه  چه کار بدی کردم  این رفتارا چیره برگشت بم گف برو گمشو ،منم گفتم خودت گمشو و متنفرم ازت و بحثمون شروع شدو قشنگ دل همو شکستیم، بم گف منو تو دیگ تموم شدیم تو بخاطر دوستت گفتی متنفرم ازت،منم گفتم بخاطر دوستم نه بخاطر رفتارات میگم، نه میزاری جایی برم نه میزاری کسی بیاد خونم،هفته ای یبار میبری خانوادمو ببینم، هروز میبری خونه مامانت چیزی نمیگم اینم دیگه لخریش بود ک بم گفتی با کدوم پسر حرف میزدی ،خلاصه دیگ تا صبح بحث کردیم ن خوابید نه گذاشت بخوابم تا صب بالا سرم فقط میرف اینور اونور، شما تو شرایط من بودین چیکار میکردین

الانم میخوام برم خونه بابام یه چند روز  حرفاش برام غیر قابل حضم بود دیگه  بنظرتون برم یان؟

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم سخته 

ولی نرو خونه بابات 

درصورتی که تصمیم به طلاق بگیری 

بمون تو خونت 

محلش نده 

بهترین لباساتو بپوش 

اهنگ بزار 

برقص 

بزار بفهمه چقدر براش بی ارزشی 

اینطوری میسوزه 

میفهمه دفعه بعدی نباید اینکارو بکنه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

خودت نرو اما اونو بیرونش کن بگو هررروز خونه ننتی دو روزم بمون درم قفل کن

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

چون گفتی شما بودین چکار میکردین

حقیقتا من رو این موارد حساسم و دست خودم نیست نمیتونم درست برخورد کنم بیجا میکنه الکی تهمت بزنه و از همه بدتر بچه اش نیستم که بخواد گوشیمو ببره و قایم کنه 

هرچی از دهنم درمیومد بهش میگفتم و میرفتم خونه پدرم

هرچند با شناختی که از خودم دارم اگه این رفتارارو یکی دوبار دیگه ازش میدیدم قطعا طلاق میگرفتم

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

خونه خودت باش بذار دیگران متوجه دعواتون نشن، اقاتم چه حساس گفته بخاطر دوستت گفتی ازت متنفرم شایدم چون نمیخواد از چشمت بیفته میخواد همیشه مورد توجهت باشه.....  ولی همین ک آشفته بوده باز بهتره تا میخابید،  همسر من شده هزارچی بارش کردم شب راحت خواب رفته اینجا من کفری میشم😅

نه نرو بنظرم، هیچوقت خانواده هارو قاطی دعواتون نکنید، زنو شوهرا دعواشون میشه بعد آشتی میکنن ولی خانواده ها فراموش نمیکنن نگران میشن همش، من حالا کامل دقیق تو جریان مشکلتون نیستم ولی خب مردا اکثرا دوس دارن زناشون همزمان با اونا بخوابه موقع خواب کنارشون باشه، شوهر من که خیلی حساسه رو این قضیه اوایل برای منم سخت بود ولی الان خوابم اوکی شده، ولی خب اینکه بهتون شک کرده کار درستی نبوده، بشین باهاش صحبت کن تا مشکلتون حل بشه با دعوا چیزی درست نمیشه

نرو بشین خونت 

رفتار هردوتون زشت بوده 

شما نباید نصف شب با وویس حرف بزنی ،اونم خیلی حرف زشت و حرکت زشتی زده 

شما هم مثل اکثر خانما نبش قبر کردی از گذشته رو 

در کل هردو مقصرین 

بشین خونت تا هردو آروم بشید 

مشکلاتتون رو تو خونه خودتون حل کنید 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)