2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم خانمهایی اقدامی بیاین تجربیاتتون روبگین

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 23 پست
ممنونم عزیزم گفت بابی حسی برات انجام میدم ک درد نداشته باشی هرکه رفته بود راضی وزود باردارشده بود

عزیزم شما اندومتریوز هستی کیست هات چند سانتی هست چه اقدامی برای درمانش کردید 

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
ممنونم عزیزم گفت بابی حسی برات انجام میدم ک درد نداشته باشی هرکه رفته بود راضی وزود باردارشده بود

چقدر عالی. ببخشید البته اگه من در مورد دردش حرف زدم نمیخواستم ته دلت رو خالی کنم یا خدای نکرده بترسونمت.

برو انشالله که خیره و نتیجه میگیری.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم تنبلی داشتم هم لوله هات جفت بسته بود بعد سه ماه باردار شدم ولی پوچ بود سقط شد دوباره بعد سه ماه اولین اقدام با قرص باردار شدم

صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂
عزیزم شما اندومتریوز هستی کیست هات چند سانتی هست چه اقدامی برای درمانش کردید 

هیچی سانتی نیس میل هس باعسل وسیاهدونه ی سری چیزاکوچیک شده

التماس دعا برام دعاکنیدمامان بشم 
چقدر عالی. ببخشید البته اگه من در مورد دردش حرف زدم نمیخواستم ته دلت رو خالی کنم یا خدای نکرده بترسو ...

انشالا برام دعا کن 

التماس دعا برام دعاکنیدمامان بشم