2777
2789

سلام من 5ماه اقدام کردم نشد باوجود اینکه همه چی عالی پیش رفت همه چی حتی دارو‌محرک وامپول هم استفاده کردم نشد این ماه گفتم برم ی عکس رنگی بگیرم شاید معجزه ای شد خسته شدم خسته

التماس دعا برام دعاکنیدمامان بشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام  شما تخمک گذاریت پوچ نبود؟ منم تنبلی دارم تخمک گذاریام پوچه

نمیدونم من اصلا دکتر نمیرفتم واسه بارداری

فقط کیست داشتم رفتم سونو بهم گفت تنبلی داری

‌ متفاوت باش.. مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین..! ️ 
شنیدم درد زیادی داره .. 5 ماه که زمان زیادی نیست.

دردش بستگی به میزان چسبنده بودن رحم داره درکل این یه روش درمان برای باز شدن لوله ها و شسته شوی رحم هست من رفتم اصلا استرس به خودت نده چون به واژینال ژل بیحسی میزنه و درد دستگاه رو حس نمیکنی فقط موقع تزریق مایع که رحم پر میشه یه دل درد مثل پریودی داره ولی اگ مثلا یه تزریق انجام داد یهو دلت تیر کشید و ول کرد خیییلی خوبه لوله هات باز شدن امکان داره لوله هات اصلا بسته هم نباشن ولی دکتر این روش و تجویز میکنه که مطمئن بشه من تو تاپیکام داستان ناباروریم و اقدام هام هست بخون

صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂
دردش بستگی به میزان چسبنده بودن رحم داره درکل این یه روش درمان برای باز شدن لوله ها و شسته شوی رحم ه ...

بخاطر دردش برای بعضی ها با بیهوشی انجام میدن. 

انشالله که این دوستمون بره و براش موثر باشه و نی نی دار بشه .

بخاطر دردش برای بعضی ها با بیهوشی انجام میدن.  انشالله که این دوستمون بره و براش موثر باشه و ن ...

ممنونم عزیزم گفت بابی حسی برات انجام میدم ک درد نداشته باشی هرکه رفته بود راضی وزود باردارشده بود

التماس دعا برام دعاکنیدمامان بشم