2777
2789
عنوان

طفلک بچه داداشم که اینجوری داره بزرگ میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2149 بازدید | 62 پست
هر چی به مامانم میگم فایده ای نداره میگه تو خیلی حساسی پسره دیگه. تازه ی بار که از عروسی اومدیم می‌گ ...

وای این بچه بزرگ بشه به راه بد میفته ها ازالان عادی براش جلوه داده شده بزرگ بشه کارای خطرناکی میکنه

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
خوب از داداشم که تو زندگیش همیشه تو قهر و ناز بود رو بی خبری  فقط یاد گرفتین قضاوت کنی

چه ربطی داره آخه 

همه بچه های کوچیک برخلاف میلشون رفتار بشه گریه میکنن

همه بچه های کوچیک دستورپذیری دارن وقتی رگند برو چشمک بزن بیاد همین کار رو می کنند 

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فایده ای نداره بی خیال تر از این حرفاس هرچی بهش میگم زندگیتو جدا کن ی فکری به حاله این بچه کن انگار ...

چه طرز فکری دارن داداشت پسر خونه که نیست یک بچه هم داره 🥴

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️

اسی کاش این طوری یاد بدن منم دوتا پسر دارم ۳ سال ان ما هم چشمک زدن یادمیدیم ولی با این تفاوت که برا همه بزن بلدکه نیستن چهره شون نازمیشه.الان که من ازمای بی بی دراوردم مدام دستشون زیرشلوارشون هرچقدر تذکرمیدم اینا اصلا فرقی نداره متاسفانه اطرافیان که خودشون فش میگن اینا هم یادگرفتن .

دقیقا منم همین فکرو کردم ولی نظراتو خوندم تعجب کردم همه گفتن وای وای تذکر بده چشمک چیه مگه وا.. که ب ...

منم از نظر شما تعجب میکنم وقتی از الان دارن بهش میگن هیچ کاری برات عیب نداره و آزادی هر کاری کنی فردا میشه ی مرد هرز و تنوع طلب که همیشه حق به جانبه 

چه ربطی داره آخه  همه بچه های کوچیک برخلاف میلشون رفتار بشه گریه میکنن همه بچه های کوچیک دستو ...

بله هم خودم بچه دارم هم دور و برم پر بچس هیچ بچه ای به این حد نیستن اصلا نمیتونه با کسی دوست بشه فقط به مامانم چسبیده از همه بچه ها فراریه 

منم می‌دونم هنوز قدرت تشخیص خوب و بد رو نداره و هر چی بگن انجام میده میگم کاش اینا رو یاد بچه ندن تا بعداً براش عادی شه 

اسی کاش این طوری یاد بدن منم دوتا پسر دارم ۳ سال ان ما هم چشمک زدن یادمیدیم ولی با این تفاوت که برا ...

آره خیلی با نمک میشه ولی میگه فقط برا دخترا چشمک بزن میگم این نوع تربیت در آینده براش مشکل ساز میشه

وای این بچه بزرگ بشه به راه بد میفته ها ازالان عادی براش جلوه داده شده بزرگ بشه کارای خطرناکی میکنه

منم همینو میگم ولی مامانم میگه تو حساسی از همین الان میگن تو اجازه داری هر کاری بکنی و دخترا ضعیفن به نظرت چی بگم 

اونوخ این مامان بابات چطوری شما ها را بزرگ کردن؟! باهمین سیستم؟!

اونوقت وقتی ب پدر مادرت میگی من از سیستم تربیتی شما خوشم نمیاد و این شیوه درست نیس برمیگردن میگن ما خودتم همینجوری بزرگ کردیم🤕خب مادر من تو اشتباه کردی!!منم باید بکنم؟؟؟

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

بچه که کنارپدربزرگ ومادربزرگ بزرگ بشه همین میشه متاسفانه اونااین چیزاروخوش زبونی میدونن ولذت میبرن ولی نمیدونن که شخصیت بچه ازالان شکل میگیره منم این مشکلاتودارم بچه هابه شدت لوس وبی تربیت شدن اگه کارهای خانواده شوهرموبرات بگم که به بچه چیایادمیدن شاخ درمیاری

بهشون تذکر بده هم برادرت هم مادرو پدرت. 

اگر رفتارشون رو درست نکردن.رفت و آمد رو حداقل و فقط موارد ضروری کن. بچه هات رو از محیط مسموم دور کن.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
فایده ای نداره بی خیال تر از این حرفاس هرچی بهش میگم زندگیتو جدا کن ی فکری به حاله این بچه کن انگار ...

کلا خانوادگی مغرور هستند متاسفانه

حرص نخور ولشون کن

دختر مجرد نمیاد خودشو گرفتار کنه اونم بااین مدل طرزفکر خانواده تون

چییییبی🙄😬😮

والا بخدا چون بچه پسره خیلی راحت جلوی همه اسم اون ماسماسکو میگن حتی دیدم عمه به برادرزاده ش که سن خر پیر رو داشت می‌گفت اخ عمه اون سیاه چیک ره بخاره به زبون شمالی یعنی عمه د.و.ل. سیاهتو بخوره

همیشه غمگین ترین لحظات را عزیزترین کسانمان به ما هدیه میدهند.