2777
2789
عنوان

طفلک بچه داداشم که اینجوری داره بزرگ میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2149 بازدید | 62 پست
اگر علت طلاق از جانب برادرتون نبوده به نظرم صلاحه زودتر ازدواج کنن تا بچه ام بزرگ نشده که براش سخت ب ...

مامانم میگه اگر ازدواج کنه بچه رو بهش نمی‌دم عجیب دوسش داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو بزرگسالی ادم ضربه بخوره و بی مهری ببینیه بهتره تا توی کودکی. نکه بگم این لوس شدنه خوبه،میگم ا ...

بزرگسالی نیس از ۶ ۷ سال که بره مدرسه اسیب روحی میبینه وقتی بفهمن لوس و ضعیفه تا حد ممکنه اذیتش میکنن

همین الانم روانش توی ۳ سالگی درگیر چیزای جنسی مربوط به ۱۵ ۱۶ سالگی شده برو چشمک بزن مخ بزن شو رت پاش نمیکنن و...بعد میشه معضل در آینده کاراش...شرم و حیا نمیفهمه میگن عهه چرا اینجوری شد

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
باز همین که باهاش بدرفتاری نمیکنن نمیزننش جای شکر داره دیگه بچه ای که مادر بالا سرش نباشه همینم غنی ...

از همه مهم تر اینکه این لوس بودنه ادامه پیدا کنه همیشه حق به جانبه و اصلا نمیتونه توی اجتماع با کسی ارتباط برقرار کنه

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
هر چی به مامانم میگم فایده ای نداره میگه تو خیلی حساسی پسره دیگه. تازه ی بار که از عروسی اومدیم می‌گ ...

به نظرم یه مقدار خوشت نمیاد که اینجوری میگی وگرنه تا الان که هرچی تعریف کردی کاملا معمولی بود و اقتضای سنشه یه جورایی شیرین رزبونی میکنه به نظرم کاری نداشته باش چون این پدر مادر همونایی هستن که شما و خواهر برادرتون رو هم بزرگ کردن اگه همتون خوبید که خداروشکر دیگه مشکلش چیه اون بچه به اندازه ی کافی با جدایی پدر مادرش ضربه دیده اینجا هم پدر مادرت بخوان خیلی جدی و خشک تربیتش کنن بچه عقده ایی میشه تازه من از مامانت خوشم اومد با این انرژی که داره

مامانش ازدواج کرده

وای عجب مادری البته نمیشه گفت مادر دیگه

پس باید برادرتون ازدواج کنند بچه تحت نظر خودش وخانم جدیدش باشه زودتربیاد خونه باپسرش بازی کنه نظارت داشته باشه تربیتش کنه

مادرتون نمیتونه بچه رو امروزی و درست باربیاره بااین چیزایی که گفتید وبچه نابود میشه 

ایشون به حرف شما هم گوش نمیده 

خودبرادرتون باید فکری کنه

به نظرم یه مقدار خوشت نمیاد که اینجوری میگی وگرنه تا الان که هرچی تعریف کردی کاملا معمولی بود و اقتض ...

دقیقا منم همین فکرو کردم ولی نظراتو خوندم تعجب کردم همه گفتن وای وای تذکر بده چشمک چیه مگه وا.. که باعث مشکلات جنسی در آینده هم بشه ملت قاطی کردنا🤣🤣🤣

از همه مهم تر اینکه این لوس بودنه ادامه پیدا کنه همیشه حق به جانبه و اصلا نمیتونه توی اجتماع با کسی ...

دقیقا الآنم با هیشکی نمیتونه بازی کنه فقط به مامانم میچسبه اگه یکی بگه بالا چشمت ابرویه گریه می‌کنه و جیغ میزنه 

اسباب بازیاشو به کسی نمی‌ده و از دختر کوچیکم فرار می‌کنه اصلا با هیشکی ارتباط نمیگیره