2777
2789
عنوان

دعوای من با شوهرم

1275 بازدید | 59 پست

بیاین میخوام درد دل کنم

ما پریشب رفته بودیم مهمونی بعد من باردارم خب تند تند باید برم سرویس بهداشتی اما خوب حساسم خونه کسی برم سرویس کل تایم مهمونی من خودمو نگه داشته بودم بعد تا رسیدیم خونه داشتم ارایشمو پاک می کردم که طبق معمول شوهر بیشعورم پرید تو سرویس بعد گلاب به روتون میره اون تو 1 ساعت بعد میاد بیرون بوی افتضاح اصن یه وضعی  من بارها بش گفتم خواهش می کنم از جایی میایم اول از من بپرس می خوام برم سرویس یا نه اونم تو این شرایط که من باردارم

خلاصه رفت بعد اومد بیرون الکی گفت من نمی دونستم تو می خواستی بری

منم بش گفتم بس که خودخواهی رفتم بیرون از اتاق برگشتم دیدم مثل هرشب گوشی دستشه بش گفتم این کوفتی بذار کنار می خوام بخوابم ساعت دو نصفه شب بود برگشته میگه دوس داری کاری کنی هروز ازت بیشتر متنفر شم منم گفتم خفه شو و جامو جدا کردم اومدم تو یه اتاق دیگه خوابیدم کل دیروزم قهر بودیم منم اصلا بلند نشدم جاییو تمیز کنم برا خودمم ناهار سفارش دادم اونم ار بیرون گرف برا خودش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هشت ماهه باردارم چقدر یع ادم باید بیشعور باشه که با زنه باردار اینجور کنه

کل دیروز رو زمین خوابیدم ایشونم رو تخت برا خودش غذا خورد و استراحت کرد

امروز صبحم زودتر از من پاشد رف سرکار

منم خودم اومدم سرکار

حالا از صب داره زنگ میزنه منم بلاکش کردم

از پریشب دارم غصه می خورم

میگم انقد سرش تو گوشیه نکنه داره غلظی میکنه

کل مدت بارداری منم جز یه بار رابطه نخواسته

دعوا بخاطر دستشویی 

بیخیال ... الکی زندگیتونو تلخ نکنین

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻