2777
2789
عنوان

واکسن ۶ سالگی کارمندان بهداشت جواب بدین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 30 پست
از ۶سالکی تا ۶سال و ۱۱ماه و ۲۹روز  سوالی بود درخدمتم

عزیزم پسرم سرما خوردگی خفیف داره در حد چندتا سرفه خشک  میشه واکسنشو بزنم؟؟ ۶ ماهشه

دکتر بردم گفت یک کوچولو سرما خورده  و حساسیت داره چون سینش خرخر میکنه  بهش سیتریزین میدم  

همسده امام رضایوم😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم پسرم سرما خوردگی خفیف داره در حد چندتا سرفه خشک  میشه واکسنشو بزنم؟؟ ۶ ماهشه دکتر بردم گ ...

گلم سرماخوردگی خفیف اشکال ندارع 

فقط یادت باشه نیم ساعت قبل تزریق واکسن دارویی بهش ندی ... . فقط اگر حساسی و می‌دونی بدنش ضعیف شده یه چند روز صبر کن چون واکسن پای چپش دردناکه .کلا هیچ اتفاقی نمی افته 

دِل منم همدمی میخاد از جنس کنجد🌱👶برام صلوات میفرستی؟  
چشم عزیزمم حتما انشالله خو  امام رضا ضامنت بشه😍 نی نی منو امام رضا بهم بخشید 😍

ای جانم طبیعی باردار شدی ؟؟

سرماخوردگی مانعی برای واکسن نیست ...سعی کنین حتما سر وقت بزنین

مرسی عزیزم ۲ ماهگی واکسنش که زد دمای بدنش خیلی اومد پایین و چشم چپش قرمز شد  ۴ ماهگی هم که تبش تا ۵ روز قطع نمیشد ازمایش داد عفونت تو خونش بود   ایندفه رو یکی از واکسناش حذف کردن

همسده امام رضایوم😍
مرسی عزیزم ۲ ماهگی واکسنش که زد دمای بدنش خیلی اومد پایین و چشم چپش قرمز شد  ۴ ماهگی هم که تبش ...

آهان حالا رفتی خودتم یادآوری کن که سیاه سرفه نزنن ....

ای جانم طبیعی باردار شدی ؟؟

اره باردار نمیشدم 😢

دل شکسته رفتم حرم😍 گفتم اقا منم مثل خودت تو این شهر غریبم  اگه به صلاحمه این ماهو باردار بشم  گفتم همینطور که ضامن اون اهو شدی  ضامن منم بشو 😍 قربون اقا بررررم که ماه بعدش بیبی چکم مثبت شد😍

همسده امام رضایوم😍
اره باردار نمیشدم 😢 دل شکسته رفتم حرم😍 گفتم اقا منم مثل خودت تو این شهر غریبم  اگه به صلاحمه ...

ای جانم خدا حفظش کنه 

من دوبار با دل شکسته اومدم پیشش اما انگار به صلاحم نبود ... دعا کن روزی منم بشه ...

۶سالش تموم شد خواست بره کلاس اول

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
عزیزم پسرم سرما خوردگی خفیف داره در حد چندتا سرفه خشک  میشه واکسنشو بزنم؟؟ ۶ ماهشه دکتر بردم گ ...

اگه بزنی ممکنه یهو تب شدید کنه بهداشتم ببری بفهمن سرما داره یا یه کوچولو سرفه براش نمیرنن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
گلم سرماخوردگی خفیف اشکال ندارع  فقط یادت باشه نیم ساعت قبل تزریق واکسن دارویی بهش ندی ... . ف ...

سلام باردارم چندروز دیگه باید واکسن کزاز بزنم عوارض هم داره ینی درد و تب منظورمه خیلی میترسم نمیشه نزنم

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

سلام باردارم چندروز دیگه باید واکسن کزاز بزنم عوارض هم داره ینی درد و تب منظورمه خیلی میترسم نمیشه ن ...

سلام عزیزم حتما حتما واکسنتو بزن نه اصلا اگرم باشه یه درد خیلی خفیف که زود برطرف میشه . این واکسن خیلی مهمه حتما باید واکسن هات تکمیل شه