2777
2789
عنوان

هنوز باورم نشده مادر شدم🥲

183 بازدید | 8 پست

دوقلو باردارم

نزدیک هشت ماهمه

شکمم بزرگ شده

اطرافیانم حواسشون خیلی بهم هست و رسیدگی میکنن بهم

همه به این باور رسیدن که من حامله ام و تا چند وقت دیگه بچه هام ب دنیا میان و….

ولی خودم بعضی وقتا یادم میره مادرم،یادم میره دو تا جوجه توی دلمه،

از نظر شخصیت تغییری نکردم،مگه نمیگن مادر که بشی صبورتر میشی اروم تر میشی و تحملت میره بالا؟؟

ولی من هنوز با کوچکترین اتفاق بد میریزم ب هم و تموم وجودم میشه انرژی منفی،

به خودم میگم بچه چی بود تو این موقعیت،اصن کی گف بچه بیاری!!خاااک تو سرت،با شوهرم شدید درگیر میشمو و دعواهای سخت داریم

نمیدونم میفهمید منظورمو یا نه!ولی من نباید مادر میشدم

چون هنوز یاد نگرفتم اروم باشم یاد نگرفتم صبوری کنم یاد نگرفتم تو مواقع سختی ب خودم بگم به خاطر بچه هات گذشت کن و به خدا بسپار

این هشت ماه انقد استرس و حال بد داشتم که نمیدونم وقتی بچه هام دنیا بیان چه جوری تاثیر گذاشته روشون!

دعا کنید برام فقط

همین🥺

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨

اگه قراره بود به محض اطلاع از بارداری همه چی خوب بشه دیگه نیاز به ادامه‌ی راه نبود آدم قدم قدم با بچش قد می‌کشه و بزرگ میشه و ذره ذره تغییر می‌کنه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

موقع بارداری این حس دوگانگی هست.حتی ممکنه هیچ حسی به بچه نداشته باشی و کاملاً خنثی باشی ولی وقتی بچه بدنیا میاد میشه کل زندگیت.از جونت و همه کسهای زندگیت برات عزیزتر میشه و حاضری نخوابی و نخوری ولی بچت تو آرامش باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه هات دنیا بیان بسلامتی صبروتحملشونم میاد.نگران نباش

بارداریتم هر قدر بد بوده باشه از من بیشتر حرص نخوردی گریه نکردی.دخترم عروسک بود ماشالا.خوش خواب خوش خوراک خوش اخلاق.. الکی فکرای بد نکن

مبارکت باشه عزیزم ناشکری نکن تازه واسه هدیه هایی که بهت داده شاکر باش زودرنجی واسترس وغصه خوردن دوران بارداری طبیعیه نگران نباش اون صبروتحمل وقرارهم بعدازبه دنیا اومدنشون تجربه می کنی ومیشی یه مامان نمونه😍

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷

وای خوشبحالت که دو قلو داری. 

من آرزومه دوقلو باردار شم 

آرزومه مادر شم.

عزیزم به خودت تلقین نکن به دنیا بیان درست میشه عاشقشون میشه ایشالله که صحیح و سالم باشن.

بعدشم همه مثل هم نیستند بعضیا تو بارداری حساس تر و دلنازک تر و زود رنج تر میشن بعضیا هم تا اوایل زایمان همینجورن. 

نگران نباش وتلقین نکن. مطمعن باش لیاقت و توانایی و صبر و تحمل داشتی که خدا گذاشته تو دامنت.

مادر شدن واقعا از خود گذشتگی میخواد اینکه ادم به اون مرحله برسه که بخاطر یکی دیگه از خودش زندگیش خوابش بیداریش وخیلی چیزای دیگش بگذره  خیلی از بقیه جلوعه  تبریک میگم بهت 

صبر ادم تا یه جایی قابل کنترله......