2777
2789

ولی دلیل خوبی نداشته چی میشه؟اصلا دادگاه قبول میکنه‌یعنی برا‌شوهر احضاریه میفرستن‌یا کلا رد میکنن چطوریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موضوع طلاقت چیه اگه دوست داری بگو تا توضیح بدم من خودم ی سالی دادگاه بودم ولی دادگاه گفت مدارکت محکمه پسندنیست و طلاقم نداد

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
موضوع طلاقت چیه اگه دوست داری بگو تا توضیح بدم من خودم ی سالی دادگاه بودم ولی دادگاه گفت مدارکت محکم ...

مادرم درخواست داده عزیزم هبچ کدوم از همون دلایل قانونیم نداره مثل اعتیاد کتک خیانت 

من نیستم مادرمه منظورم از دلیل همون‌۱۲ تا دلیلیه که قانون گذاشته اعتیاد دست بزن خیانت اینا

اهان دقیقا همینه من شوهرمو در حال س ک س چت با ۱۲نفر گرفتم مستقیم گوشی رو بردم پاسگاه پرونده و صورت جلسه و شکایت واینا اخرش گفتن ک باید سه تا شاهد مرد داشته باشی گفتم مصرف کنددس گفت اعتیاد جرم نیس بیملری کمکش میکنیم ترک کنه دست بزن نداره خرجتو میده فحاشیم نداره گفتم مدرک دارم بچه دارنمیشه گفت تا یک سال تحت نظر دکتر از طرف دادگاه میشین اگه نتیجه نگرفتین دوباره درخواست میدی تا رسیدگی بشه اخرش مامور پروندم گفت شوهرت میگه من طلاقش نمیدم دوستش دارم اگه نخواد طلاقت بده کم کم سه سال اسیری داری 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اهان دقیقا همینه من شوهرمو در حال س ک س چت با ۱۲نفر گرفتم مستقیم گوشی رو بردم پاسگاه پرونده و صورت ج ...

خیلی سخت‌میگیرن واقعا ظلمه در حق بعضی خانوما مثل شما ممنون که گفتین الان رابطتون چطوره بهتر شده همسرتون

خیلی سخت‌میگیرن واقعا ظلمه در حق بعضی خانوما مثل شما ممنون که گفتین الان رابطتون چطوره بهتر شده همسر ...

همچنان بچه ندتریم چون پول نداریم برادرمان همچنان قرصشو ادامه میده چون زبونش درازه حقوق میاره خونه اما خیانتوایناش فک نکنم تکرارکنه چون ب جون مامانش ب دروغ قسم خورد ده روز بعد مامانش مرد هنوز ک هنوزه میگه نفرین توقسم دروغم مادرمو ازم گفت ی جورایی بعد مرگ مادرش انگار گذاشت کنار گوشیشم از این ساده های قدیمی عوض کردم براش