2777
2789
عنوان

بیاین

70 بازدید | 6 پست

سلام 

چند وقته افتادم رو دور بدشانسی هیچی ته کارتم پول نیست کابل شارژرم خراب شده هیچی پول ندارم بخرم یکی 

رابطه سالم ندارم 

دوربین گوشیم شکسته پول ندارم درستش کنم 

رابطم با هم‌دانشگاهیام داغونه 

من چ کوهی بخورم آقا خسته شدم دیگه 

چرا مث بقیه نمیتونم زندگی کنم 

فعلا شرایط کار کردن ندارم رومم نمیشه از خونوادم پول بگیرم مامانم همش میگه کم خرج کن اوضاع خرابه 

غذام ندارم دیگه خابگام الان 

کاش خونه بودم حداقل

یه چی بگین آروم شم خسته شدم دیگه هیچیم مث بقیه نیست😭😭

مسیحاتونم☺️کاربری چهارممه😑اینکه تعداد پستام کمه دلیلش اینه که تنبلمممم تنبل فقط میخونمتون🤪 ممنونم از مدیریت سایت برای پروفایل برعکسم😂❤️🫡یارب نظر تو برنگردد هرگز💎🥹 

کاش بمیرم لعنت به این زندگی ک ما داریم میکنیم 

مسیحاتونم☺️کاربری چهارممه😑اینکه تعداد پستام کمه دلیلش اینه که تنبلمممم تنبل فقط میخونمتون🤪 ممنونم از مدیریت سایت برای پروفایل برعکسم😂❤️🫡یارب نظر تو برنگردد هرگز💎🥹 

نمیخام چص ناله کنم ولی با دوستام راحت نیستم بگم بهشون 

امروز دوستم میگفت هیچی ته کارتم نیست دیگه فقط 200 دارم درحالی ک پول تو جیبیه من 200 تومنه 

دلم خیلی گرفت خیلیی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطور افتادیم رودور بدشانسی همش بدبیاری پشت بدبیاری تا می‌خوایم مشگلیو حل کنیم یه مشگل دیگه اض ...

بخداا میخام سرمو بکوبم دیوار این چ وضعشه

منم همینطور افتادیم رودور بدشانسی همش بدبیاری پشت بدبیاری تا می‌خوایم مشگلیو حل کنیم یه مشگل دیگه اض ...

شوهرمنم امروز تصادف کرد حالا خودمون هیچی نداریم نزدیک ۱۵تومانی بدهی بالا آوردیم قرعه کشی خونگی براش کردیم پیش دادیم حالا این مشکلم آمده روش حالا خودمم نازا هستم میرم دکتر با ای خرج گروهی درآمد کارگری واقعا خیلی سخته