2777
2789

سلام عذر میخوام من یکی ازدندونام لثش ورم کرده و روش یه چیزی مثه توپه که سفیده جدیش نگرفتم  اولاش که من امتحان ورودی نمونه داشتم داشتم درد میکرد وعصب کشی میخواست بعدش دردش خوب شد منم کاری به کارش نداشتم بعد دوباره درد گرفت رفتم گف باید جراحی بشه اینجا نمیشه کارشون خوب نیستن برو فلان شهرستان که منم نمیتونستم برم گفتم حالا بعد میرم و کاریش نداشتم چونکه شروع کرده بودم براکنکور خوندن تاالان که به این وضع افتاده و الان ازش یه چیز سفید بیرون زده بود ولی اصلا دندونم به هیچ وجه درد نمیکنه اما اون روز گوشم درد گرفت رفتم دکتر گف ماله عفونته قطره داد الان میگم نکنه به خاطر دندونمه حتی گردنمم خیلی درد میکنه نکنه به خاطر اونه؟ خیلی میترسم خیلی هم حالت تهوع دارم ویه حسی مثه دلپیچه و سردرد ازناحیه نزدیک گوش  فقط اولش بگین قرار نیس بمیرم ولی الان بخوامم نمیتونم برم دکتر یه ماه تاکنکوره  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنکور سرجای خودش،سلامتیتم مهمه دختر عفونت وارد خونت نشه حتمادکتربرو پشت گوش ننداز

تاجی ام💙💙🌟🌟..🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀

نمیدونم یه چیزه سفیدی ازش میزنه بیرون خیلی میترسم ولی ازدندون پزشکی بیشتر میترسم

اون چرکه عزیزم عفونته 

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔