2777
2789
عنوان

ترو جون عزیزت اگه میدونی بیا

180 بازدید | 13 پست

من سی و چهار هفتمه باردارم داخل واژنم احساس درد دارم و وقتی دستشویی میرم یه تیکه گوشت گرد مانندپیدا شده نمی‌دونم چیه ترو خدا اگه کسی می‌دونه پاسخ بده

فقط برو دکتر واقعا میگم .

یه تیکه گوشت ؟؟؟

خب سریع برو بیمارستان به جای تاپیک زدن

مورد شما اورژانسی هست

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاسخشو پیدا کردی به منم بگو لطفا الان ۳ ساله هستش هرچی ام دکتر زنان میرم میگن هیچی وجود نداره خودت توهم زدی ماه آخر بارداریم اینطوری شدم الان بچم۲سال وخورده ایشه هنوزم هستش ولی از یه آدم خیلی باتجربه پرسیدم گفت مثانه هست وافتادگی پیدا کرده

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
پاسخشو پیدا کردی به منم بگو لطفا الان ۳ ساله هستش هرچی ام دکتر زنان میرم میگن هیچی وجود نداره خودت ت ...

عزیزم مامان منم همیشه میگه یک تیکه ای مثل گوشت اضافه جلوی واژنم هست ما همیشه میگفتیم شاید چیز خاصی نیست و اون فکر اشتباه داره در این مورد ولی الان با این تاپیک فهمیدم حق داره 

البته اینم بگم بعد زایمانهاش اینجوری شده ک دکتر هم گفته افتادگی رحم داری

عزیزم مامان منم همیشه میگه یک تیکه ای مثل گوشت اضافه جلوی واژنم هست ما همیشه میگفتیم شاید چیز خاصی ن ...

درسته میگن دو حالت داره یا افتادگیه رحمه ویا افتادگی مثانه من خودم در این رابطه کلی مطالعه کردم وقتی که  از پزشکای زنان به جوابی نرسیدم و ناامید شدم

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷

عزیزم رحمت اومده پایین نگران نباش معمولا تو بارداری پیش میاد 

بعد زایمان برمیگرده سر جاش 

سعی کن طبیعی نکنی چون بدتر میشه با سزارین رحمتم فیکس میکنن

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
نمیدونم مال مامانم چیه 

دیگه یه کدومش هست اگر کسی توی بارداری خیلی بهش فشار بیاد اینطوری میشه منم شنیدم درست واشتباهشو مطمئن نیستم.