2777
2789

امشب تو پارک بودم چندتا پسر تو بازه سنی ۲۵ تا ۳۰ سال داشتن دور هم حرف میزدن و دوس دختراشونو مسخره میکردن و میخندیدن.

یکیش میگفت دختره تو ماشین کنارش نشسته بوده بعد یه ماشین ک رانندش زن بوده بد پیچیده جلوشون دختره فحش داده اما تو فحشی ک داده از اندام جنسی خودش استفاده کرده.(پسره فحش رو گفت اما من اینجا نمیتونم بگم)

بعد غش غش میخندیدن میگفتن دخترا به بدن و جنس خودشونم احترام نمیذارن.

اون یکی میگفت دوس دختر من عاشق کلمه همسرم هست.منم چپ و راست بهش میگم همسرم.هربار میگم خودم قبلش کلی میخندم.

خیلی ناراحت شدم از حرفاشون.

لطفا اینقد گول پسرا رو نخورین.

خدایا شکرت

چه احمق بودن حیف پشه ماده که از کنار اینا رد بشه ان شاءالله یه دختر سلیطه و وحشی گیرشون بیاد پدرشونو در بیاره 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی از دخترارو که میبینم مخصوصا اوناییکه سنشونم کمه.دلم میخواد برم خواهرانه بهش بگم بخدا که این آدم داره دستت میندازه قیافش داد میزنه واسه اینکه پیش رفیقاش کم نیاره داره ازت سواستفاده میکنه.دلم میسوزه ولی گفتن همانا و واکنش بدنشون دادن همانا

دختری که از پدرش محبت کافی نبینه و مادرش بهش ارزش نده همین اتفاقا هم میفته 

اصلا دلیل قانع کننده ای نیست.

بنظرم اینجوری حتی به قلب و روح خودشم احترام نذاشته اون دختر و اجازه داده باهاش بازی کنن

خدایا شکرت