2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون یک ساعت رو خدا رو شکر میکنم که قراره برم

بچه مم بغل میکنم 🙂

🍃وَاللهُ یَعلَمُ مَا فِی قُلوبِکُم 🍃خداوند می فرماید : حواسم هست چی تو دلت می گذره ..🍃.. دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست🍃هر که راهیچ به کف نیست🍃به دل آهی هست ..🍃.. مراقب حرف زدنمون باشیم پشت هر اکانت مجازی یک قلب واقعی در حال تپیدنه...🍃

خانوادمو یه ربع بغل میکنم بعدش طلب ببقش ازخدامیکنم یه ربع یه ربع بد ب خانوادم میگم ازکی وکی حلالیت بطلبن و یه ربع اخرو نمازودعا بلکه خداتواون دنیاارامش نصیبم کنه خداجونم ازم بگذر❤️

اول یه زنگ به مامانم میزنم 

بعدشم بچه هامو یه دل سیر بغل میکنم 

شوهرمم میبوسم 

غسل ناخون گرفتن نماز و ودر آخر اشهد و ان ولی ان ولی الله 

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿

زود ی وصیت نامه کامل و دقیق می‌نویسم در حد ی دقیقه و یک ساعت کامل بچمو بومیکنم و میبوسمش  

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

اول یه زنگ به مامانم میزنم  بعدشم بچه هامو یه دل سیر بغل میکنم  شوهرمم میبوسم  ...

من نگاه شوهرمم نمیکنم وقتمو میگیره.. ب اندازه کافی زجرم داده 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar