2777
2789

درمان هم داره

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به درخواست اولیه ایی که تو قرارداد زدی  بستگی داره

آخه بهم گفتن احتمالا درمان نداره.البته مسعول بیمه نبود همکارش بود.چون که بدون امتحان فقط باکپی شناسنامه و کات ملی کارت بافندگی فرش میدن.

فردااین کارتم میاد نمیدونم چی میشه.بدون درمان که ارزش نداره...

میشه برای شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه صلوات مهمونم کنی.....ممنون....
میخوام قالی ببافم ولی بلد نیستم برام میصرفه برم یاد بگیرم 

از توی نت هم میتونی یادبگیری چیزسختی نیست.اگر وسایلاشو خودت بخری و خوب ببافی و اخرشم خودت مشتری پیداکنی براش اره خوبهوگرنه برای کسی ببافی نه

از توی نت هم میتونی یادبگیری چیزسختی نیست.اگر وسایلاشو خودت بخری و خوب ببافی و اخرشم خودت مشتری پیدا ...

یعنی میتونم پول خوبی دستم بیاد نخشو بخرم خودم میتونم بفروشم مثلا یه تابلو کوچیک چقدر خرج داره چقدر سود میکنه خیلی برام واجبه 

آره ارزش داره چون مقدار پولی ک میدی خیلی ناچیز مامانم بیمه شده سالی یکی 2 تومنه

کاش درمان هم داشت.میدونی حقوق بازنشستگیش چقدره؟

یعنی میتونم پول خوبی دستم بیاد نخشو بخرم خودم میتونم بفروشم مثلا یه تابلو کوچیک چقدر خرج داره چقدر س ...

کلابستگی داره بتونی بفروشی.ببین منیه وان یکادبراخودم بافتم فقط نخش بانرخ الان هفتصداینامیشه.دار و دفه و ایناهم فککنم یکونیمبشه.

بعد زمستون سال پیش همسرم برده بود پرداختسیصدعم اونشده بود.اوتجایه نفربوده میگفته فرشتو شش تومن بده به من.همسرم نداده چون کاراولم بود.حالاممکنه یکی بیادنرخ بالاترم ازت برداره ممکنه چندماه بمونه دستت نتونی بفروشی یاکمتربفروشی.چون من ازاونجاکه نخ میفروخت پرسیدم گفت سه و نیم اینابرمیدارم.