2777
2789
عنوان

اگه بهت بگن امروز آخرین روز زندگیته ...

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 38 پست

رو وسایلام حساسم میرم جمشون میکنم تو ی پلاستیک زباله میریزم گوشیمم خاموش میکنم میرم قبرستون ب عزرائیل هم میگم وقتی جونمو گرفتی قربون دستت اینارم کنارم بزار💋😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ عزیز خاصی ندارم تو زندگیم فقط میرم یه دل سیر مامانمو بغل میکنم میبوسمش میگم چقدر دوسش دارم 

دوست آشناو... هم برن گمشن از همشون متنفرم 

و اینکه میرم یه رستوران خوب یه دل سیر غذا میخورم بدون فکر کردن به هزینش

آره واقعا عزیزم چون واقعا آدما خیییلی دارک نسبت به هم بدرفتاری میکنن و بی معرفتی .... هر کی شده فکر خودش و کلاه گذاشتن سر بقیه .... معرفتشون شده لنگه منفعتشون ...‌ کاش واقعا آر کسی آنقدر شعور و انسانیت داشت تا مثل قدیما به هم کمک میکردن و راحت میشد به هم اعتماد کرد و آنقدر هم ظاهر هم دیگرو مورد بررسی و مسخره کردن قرار نمیدادن و فکر کلاه گذاشتن سر هم نبودن تا دنیا باز گلستان میشد واسه هم جهنم نمیساختن

ولله من روز آخر زندگیم باشه جشن میگیرم دیگه خسته شدم از این زندگی...

من ترجیح میدم تو تنهایی بمیرم بخدا گوشیمم خواموش میکنم 

دفترمو میارم جلوم و همه عشقی ک ب ادما داشتمو توش مینویسم حلتلیت میطلبم و باخیال راحت سرمو رو بالش میزارم و اونموقع هم حتی به فکر غم عظی می هستم ک خواه یا ناخواه روانه قلب عزیزانم میشه و حتی تو اخرین لحظاتم بخاطر اون حس شکستی ک دارن اشک میریزم

همیشه ارزوم اینه ک وقتیک میمیرم تو بغل شوهرم باشم 

ولی اگ بدونم فردا روز اخره فقطط میخوام کسی نباشه

وصیت میکنم بچه ام مادر خودم بزرگ کنه نره زیر دست زن بابا

بنظرم تا قبل بچه دار شدن میشه به مردن فکر کرد ولی بعد بچه دار شدن باید از خدا عمرطولانی بخوای بخصوص ی مادر حتی اگه زندگیت داغون باشه من نزدیک به‌ ۷ساله مامانم رو از دست دادم بچه بدون مادر هیچه هیچ ولی باز اگه پدر نباشه مادر نمیزاره بچه سختی بکشه

بنظرم تا قبل بچه دار شدن میشه به مردن فکر کرد ولی بعد بچه دار شدن باید از خدا عمرطولانی بخوای بخصوص ...

اون ک آره

حرفت کامل قبول دارم بچه بدون مادر یعنی بی کس و تنها

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر