2777
2789
عنوان

ویروس جدید

121 بازدید | 7 پست

سلام دوستان. پسرم ویروس جدید رو گرفته بعد تب داشت و ته گلوش پر آفت شده بهش دارو دادم الان 4 روز میشه خوب شده ولی آفتای گلوش خوب نشده دکتر سفکسیم و ایبوبروفن داده کسی هست بچش اینوگرفته باشه سه سال و نیمشه واس تبشم شیاف داد 

اره منم پسرم گرفت چند سال پیش امسالم دست و پاشون آفت زد. داروها رو بده خوب میشه. ویروسیه بیماریش

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

معمولا واسه افت دیفن میدن

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفت هنوز خوب نشده اونا با همین داروها میره یازمانبره

نه باهمینا یک هفته ای یا زودتر خوب میشه. الهی من بمیرم پسرم گریه میکرد میکفت نمیتونم چیزی بخورم گشنمه‌ هنوز که هنوزه یادم میفته جگرم آتیش میگیره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نداده چیکار کنم خودم بگیرم خودش خوبه کلی گلوش هنوز آفت داره

والا خیلی بیمار دیدم ک افت زدن راهش شربت دیفنو حالا چیزای دیگه هست

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

نه باهمینا یک هفته ای یا زودتر خوب میشه. الهی من بمیرم پسرم گریه میکرد میکفت نمیتونم چیزی بخورم گشنم ...

آخی عزیزم. پسرم اوایل خیلی بی تابی میکرد اما الان غذا میخوره ولی آفتا هنوز هست من نگرانم کی خوب میشه