2777
2789
عنوان

مرد خیانتکار

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 28 پست
عزیزم هر دوبار لو رفت و کل خانواذه هامون فهمیدن...خیانتش جنسی نبوده ...فقط چت و تماس دست ها...چون من ...

ببینید تنها راه‌حل این ک فقط مثل همه خونه باهاش باشی 

این روزها عشقبازی نمی‌کنند بلکه با عشق بازی می‌کنند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی همین جوری.. دوس نداری نگو عزیزم. من کرجم آخه و مشکل مشابه شما رو دارم

من دوسندارم شهرم روبگم چون آشنادارم اینجا

دلم تنگه برای تمام روزهایی ک تجربه نکردم
اون فرددیگ به قول معروف بی حیا شده

یعنی دل رو بزنم ب دریا و هم خونش بشم فقط ....و نترسم ک باز دلیل محکمتری برای خیانت داره....چقدددددسخته باکسی زندگی کنی ک حالت ازش بهم میخوره

یعنی دل رو بزنم ب دریا و هم خونش بشم فقط ....و نترسم ک باز دلیل محکمتری برای خیانت داره....چقدددددسخ ...

می تونی جدا شی

می تونی جدا شی

میتونم جدابشم...ولی بدون هیچ چیزی باید جدابشم.من نه مادردارم ونه پدر. نه پشتیبان مالی...تنهاچیزی  ک دارم دخترم و مدرک تحصیلیمه

میتونم جدابشم...ولی بدون هیچ چیزی باید جدابشم.من نه مادردارم ونه پدر. نه پشتیبان مالی...تنهاچیزی &nb ...

فقط متاسفم