2777
2789
عنوان

بچه ها ویروس جدید اومده؟؟؟

784 بازدید | 29 پست

پنج روزه مریضم اول فک کردم زیر باد کولر چاییدم اما الان هی دارام بدتر میشم دو روزه به کل صدام خفه شده😮‍💨 اصبا در نماد ..اول از گلودرد شروع شد که هی داره بدتر نیشه و الانم گوش درد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوای دردت فقط سفکسیمه من ماه پیش مبتلا شدم در حدی که از درد گریه میکردم حدودا چهار ازیترو خوردم ب تشخیص دکتر،که تاثیری نداشت قطع کردم یک سفکسیم ۶۰۰ خوردم فردا صبحشگلو دردم ۶۰ درصد بهتر شده بود

برای شفای پسرم دعا میکنی مهربون؟اسمش علیِ🌸گر جمع «مادران به خطا»، نامتان نهیم.هرگز نکرده‌ایم خطا در خطابتان.نی اصلتان به قاعده، نی نسلتان درست.دانسته نیست سلسله انتسابتان.جز این حقیقتی که یکی ابر جادوی.آورد و برفشاند بر این خاک و آبتان. 🇮🇷

دوای دردت فقط سفکسیمه من ماه پیش مبتلا شدم در حدی که از درد گریه میکردم حدودا چهار ازیترو خوردم ب تش ...

من بویاییمو هم از دست دادم

برای شفای پسرم دعا میکنی مهربون؟اسمش علیِ🌸گر جمع «مادران به خطا»، نامتان نهیم.هرگز نکرده‌ایم خطا در خطابتان.نی اصلتان به قاعده، نی نسلتان درست.دانسته نیست سلسله انتسابتان.جز این حقیقتی که یکی ابر جادوی.آورد و برفشاند بر این خاک و آبتان. 🇮🇷

از گلودرد شروع شد بعد سرفه خلطی الانم گوش درد

من پسرم مهد میره...دیگه نزارمش مهد؟

من تاریخ آن شبی را که از عمق وجود گریستم دقیق به خاطر سپرده ام نه برای آن شب بلکه برای آن صبح برای آدم دیگری که روز بعد به آن تبدیل شده بودم...