2821
2789
عنوان

جاری های حسود

910 بازدید | 28 پست

سلام 

سه تا جاری حسود دارم 

هرچی میخرم زود میرن به شوهراشون میگن که بخره براشون اوناهم زود میخرن 😐

با اینکه دوتاشون وضعیت مالیشون از مابهتره بازم حسادت میکنن 

اگه اونا چیزی بخرن من به شوهرم بگم میگه چیکار به اونا داری 

جواب جاری وشوهرمو چجوری بدم 

خیلی بی عرضه و بی سرزبونم هیچی بلد نیستم

همسر منم اینطور میگه یعنی حرصمو‌درمیارههههه

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شایدم توهم زدی که ۳نفر همزمان بهت حسودی میکنن

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

هر سه تاش؟؟

منم سه تا جاری دارم،ماه تا ماه میگذره همو نمیبینیم،اصلا نمیدونن من چی میخرم منم نمیدونم اونا چی میخرن

فک کن جاریم حامله بود،ماه اولش دیدمش دیگه ندیدمش تا وقتی بچش دنیا اومد

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

من دوتاشون حسودن دوتاشونم یه شهر دیگه دورازماهستن شایداونا ازینا بدترن فعلا خودشونو نشون ندادن 🤣🤣🤣🤣

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

خب شما چرا میخوای چیزی که اونا میخرن رو بخری؟ 

جاری منم حسوده خیلی خیلی 

من به یک ورم هم نیس 

تابحال هم نشده چیزی بخره منم بخوام بخرم یا حسادت کنم 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
چی خریدن از روت مگه

مثلا رفتم گوشیمو عوض کردم دقیقا رفتن مدل گوشی منو گرفتن رفتم طلا خریدم اوناهم رفتن خریدن جالب اینجاست جلوی روی من به شوهراشون میگن اینو داره منم میخوام باید برام بخری

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز