2777
2789

امشب دلم خونه دارم از ته دلم گریه میکنم ازتون خواهش میکنم با دل پاکتون واسم دعا کنید و یه حمد بخونید بلکه خدا نگاهی به زندگیمبکنه 

نپرسید چی شده اصلا حالم خوب نیس 

فقط بدونید تو تاریک ترین و بی امیدترین نقطه ی دنیام که همه زندگیم سیاهه

همون اندازه بی کسم و میخوام بیش از این غصه به دل پدرومادرم ندم غممو هیشکی نمیدونه 

با گریه نوشتم و التماس میکنم دعام کنید 

خیلی بدی کردن در حقم کمرمو شکوندن 

تو جوونی ارزوی مرگ دارم

چندروز به طلاقم بیشتر نمونده دلم میخواد صبحو نیبینم خدا کجاس که تهمت و بدی ادمارو نمیبینه

دعام کنید التماس میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بزرگه بعد از هر سختی آسانی یست

مطمئن باش نوبت تاوان دادن اونام میشه 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

واست حمد خوندم ان شاالله همیشه دلت شاد ولبت خندون 

همسرم ودخترای گلم شما بهترین هدیه های خدا هستین خیلی دوستتون دارم .خدایا یه معجزه کن منم صاحبخونه شم یه خونه مستقل مال خود ِ خودم . 

مطمئن باش خدا دوست داره و پیشته

این تاپیک دوست عزیز، این تاپیک کتابی رو گذاشته که هیچ کتابی مثلش تا به حال نخوندم، با خوندنش فهمیدم که ما چه قدر از امام زمانمون غافل بودیم. در حالی که آقا جان هر ثانیه به یاد ما بودند. خوشحال میشم شما هم این کتاب رو بخونین. اللهم عجل لولیک الفرج🌱دوست عزيزی که امضامو میخونی لطف کن برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست و اگر دوست داشتی بگو منم برای عاقبت بخیری و حاجت رواییتون بفرستم 🌿✨آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است  .                                                                       من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی عکسی ولی با ذلت و خواری پی کو کو نمیگردم ... اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست🌿 تو تاپیک های بازی و سرگرمی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱 

دعا کردم برات  

پایان شب سیاه سپید است ....... 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

ان شاءالله خدا به دلت ارامش بده، امیدوارم مشکلات تون به بهترین شکل حل بشه و معجزه خدا رو زود زود توی زندگیتون ببینید و از صمیم قلب دعا میکنم همیشه سلامت و شاد باشید

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر