2777
2789
عنوان

جاریم...

451 بازدید | 25 پست

خانما جاریم منو پاگشا نکرده

حتی مسافرت میریم شهرشون دعوتمون نمیکنه

روز 2 عید برادرا جمع شدن رفتن گردش به همسرم نگفتن 

ولی وقتی شوهرم تنها میره اون شهر دعوتش میکنه گرم میگیره و.. 

منم اجازه نمیدم شوهرم بره. میگم چرا باهم بودنی دعوت نمیکنه، حتی پاگشا نکرد و... 

اشتباس؟

شوهر عمه اش فوت کرد زنگ زدم تسلیت گفتم بعدش مادربزرگ من فوت کرد زنگ نزد. بعذ یکماه عموش فوت کرد من باز زنگ زدم برای تسلیت. ولی همه جا نشسته گفته فلانی تسلیت نگفته ومنم حقیقت رو به مادرشوهرم گفتم. 

اصلااا ن پیشش میشنم ن حرف میزنم ن دیگه ارتباطی میگیرم چون انسان لو لولیه. و با کاراش اینا رو نشون داده. اما اوایل اخیلی بهش احترام میذاشتم.

گر نباشد هردو عالم، گو مباش، باتوام تنها خوش است... 🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوری و دوستی حد و مرز و رعایت کن به همسرتم بگو و متوجهش کن که بی احترامی به تو یعنی بی احترامی به اون

چاهست و راه و دیده ی بینا و آفتابتا آدمی ببیندپیش پای خویش را چندین چراغ دارد و بیراهه میرود باید بیفتد و ببیند سزای خویش را 💁🏻‍♀️🖼️🕊️

صداشم در نیار خودتو دور بکش ، نه ناراحت شو ، نه ناراحتش کن ، 

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

همین که کاریت نداره برو خداروشکر بذار شوهرت بره پیش داداشش در حد کم

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

بابا به کتففت بگیرش

بهش رو نده پرو شده هر کار میکنه صد برابر بهش بی‌محلی کن

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

احترام هرکس دست خودشه 

شما احترام خودتون رو نشون دادید

اونم‌اسکولیشو نشون داده

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام