2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 22 پست
خب بگو پدرم این کولر رو خریده بود دست من امانت بوده.گفته بودن لازم داشتن بهشون پس بدم الانم میخوان ب ...

حرفای شما همه درسته همه راهکار خیلی خوبی ن ولی خونواده شوهر منو نمیشناسین اینقد بی فرهنگ و بیشعور ن ک دیگ از توان من خارجه بشین یک ب یک اخلاقاشونو بگم براتون هیچی تو کت شون نمیره حرف حرف خودشونه تصمیم تصمیم خودشونه ،،، خیلی دلم گرفته واقعا ناراحت شدم انتظار نداشتم لیام خونشون یهو ببینم وسیله م ب برقه دارن استفاده  میکنن

....‌
بربخوره  فامیل خودشون عقل دارن اگه هم ندارن به خودشون مربوطه یه روز که هوا گرم شد بگو بچم گرم ...

بریم خونه ب شوهرم میگم ب بهانه سرویس کردن کولر بره بیارش

ولی میدونم اینا باز قهر میکنن ناراحت میشن میگن تا اومد دید کولر استفاده می‌کنیم برداشت برد

....‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه حساس نشو منم یه فرش دستباف خریده بودن برا جهیزیم، مادر شوهرم تو پذیراییشون  پهن کرد و همچنین ...

خودش اک ی طرف اگ ی کاسه دست من داشته باشه اینقد زنگ میزنه ۲۰۰ بار میگ بیار بیااااررر ولی حالا اومد میبینم جلو کپلر جا پهن کردن بخوابن ینی این شبا تا صب روشن بوده؟؟؟؟؟ حرامیان بسه بخدا

من سنگ دل نیستم اگ ازم اجازه میگرفتم اینقد ساده و بدبختم ک میگفتم اشکال نداره ولی اینطوری ب دلم اومده خیلی

....‌
بریم خونه ب شوهرم میگم ب بهانه سرویس کردن کولر بره بیارش ولی میدونم اینا باز قهر میکنن ناراحت میشن ...

جهنم قهر کنن.وقتی خودشون دارن.به همسرتم بگو من از ادل گفتم نبر حالا وظیفه خودته بی سرو صدا بیاریش حرفیم زدن باید جواب بدی

بریم خونه ب شوهرم میگم ب بهانه سرویس کردن کولر بره بیارش ولی میدونم اینا باز قهر میکنن ناراحت میشن ...

بزار بگن

کسی که حدشو نمیدونه ناراحتم بشه اشکالی نداره

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
جهنم قهر کنن.وقتی خودشون دارن.به همسرتم بگو من از ادل گفتم نبر حالا وظیفه خودته بی سرو صدا بیاریش حر ...

اره عزیزم کپلر دارن حیفظون میاد استفاده کنن تو اوج گرما حامله بودم کولر رو زدم از عمد پدرشوهرم رفت کاپشن پوشید گف من سردمه ک خاموش کنم دیگ فک کن چقد داغونن

....‌