یه کولر داشتیم استفاده نیمکردیم حیاط پشت بود یعنی چون زمستان بود لازم نمیشد شوهرم برا عید حیاط تمیز کرد کولر رو برد انباری خونه باباش امانت گذاشت، امشب اومدم خونشون دیدم کولر ب برق زدن استفاده میکنن،
خیلی ناراحتم😢 بابام خریده بود برام ،یچه کوچیک داشتم نمیشد کولر بالا رو روشن کنم
درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز. روزی سه بار. به مدت 20تا 30دقیقه. توی تشت آب گرم بشینید گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان. خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن. ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!. آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست........... چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ن عزیزم کولر دارن فقط از خودشون آدمای سختی ن حیفشون میومد همیشه روشن کنن حالا ک کولر رو میزی خوبی گی ...
خب بگو پدرم این کولر رو خریده بود دست من امانت بوده.گفته بودن لازم داشتن بهشون پس بدم الانم میخوان بدن به حالا برادری خواهری خاله لی کسی رو بهانه کن بگو کولرشون سوخته و فلان.هزارتا بهانه هست.به همسرتم بگو کولر خودشون رو استفاده کنن.البته میدونم الان میگه مگه میخورنش
نه حساس نشو منم یه فرش دستباف خریده بودن برا جهیزیم، مادر شوهرم تو پذیراییشون پهن کرد و همچنین ظروفی رو که خیلی دوست داشتم داخلش غذا بردم پس نداد، منم چیزی نگفتم انگار بعضی خونواده ها اینجورین
چطوری بگیرم ازشون آخه باز بهشون برمیخوره آبروم رو میبرن تو فامیل
بربخوره
فامیل خودشون عقل دارن اگه هم ندارن به خودشون مربوطه
یه روز که هوا گرم شد بگو بچم گرمازده شده شوهرت بره با عجله کولر بیاره
میتونی داستانش کنی براشون
که اگه کولر بود بچم اینجوری نمیشد
به هرحال شوهرتو تحت فشار بزار
درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز. روزی سه بار. به مدت 20تا 30دقیقه. توی تشت آب گرم بشینید گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان. خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن. ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!. آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست........... چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید