2777
2789

بچه ها من ۵روزه جراحی کردم  فردای روز عمل کراومدم خونه حس کردم توشونم یه جوشی زده ک میسوزه و زخم هست یه روز بعد بااین مواجه شدم 

من اصلا سابقه تبخال ندارم 

ولی سابقه حساسیت دارم حالت درماتیت تماسی 

میشه بگید این چیه 

اصلا تبخال مگه تو شونه آدم مبزنخ ؟

حالت یه لکه ی قرمز پررنگ زبر هست ازسکه بزرگتر توش هم یه حالت دونه سفید داره میزارم ببینید چیه 

منم هیچوقت نزدم بعد زایمانم چن روزه بینی و لبم تبخال زده انقد داغونم هم چندشم میشه هم دردداره وخوب نمیشه

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هیچوقت نزدم بعد زایمانم چن روزه بینی و لبم تبخال زده انقد داغونم هم چندشم میشه هم دردداره وخوب ن ...

آخه بینی و لب من شنیدم ولی کتف تاحالا ندیدم برای شما تاول داره ابکی؟؟

اگزماس

من خودم هبدذوکورتیزون و زینک قاطی کردم زدم یکم کمرنگ شد یگوشش ولی ترسیدم نکنه  اگزما نباشه نزدم چیزی 

چی بزنم بهتر بشه ؟فردا پیش دکترم وقت دارم ولی روم نمیشه نشونش بدم 

عه نیست مطمنی بخدا خیالم جمع شد غصم گرفته بود آخه چیه اینجوریه مثل اگزما نیست ؟

چرا شاید بودنتون به داروی بیهوشی چیزی آلرژی داشته

سر فرصت برو دکتر اما تبخال نیست

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀
چرا شاید بودنتون به داروی بیهوشی چیزی آلرژی داشته سر فرصت برو دکتر اما تبخال نیست

من خدای حساسیت دارویی هستم قبل عمل هم بهشون گفتم 

دقیقا ازفردای عملم اینو دیدم من نزدیک دوسال تمام کتفم جوش گنده میزنه اینقدر دکتررفتن خسته شدم یکی گفت تماسی هست شوینده عوض کردم لباس ضخیم وزیر نپوشیدم ولی اصلا بهتر نمیشم که نمیشم 

من خدای حساسیت دارویی هستم قبل عمل هم بهشون گفتم  دقیقا ازفردای عملم اینو دیدم من نزدیک دوسال ...

عزیزم یادت باشه شکر و هرچیزی شیرینی برای انواع حساسیت ها بده سعی کن قطعش کنی.......

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀
آخه بینی و لب من شنیدم ولی کتف تاحالا ندیدم برای شما تاول داره ابکی؟؟

اره لبم اونطوریه اما دماغم خشک شده 

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔