فقط اومدم بگم چقد بعضیا بی انصافن و راحت دل میشکنن! ی بنده خدا تاپیک زده که چکار کنم شوهرم برگرده بعد طرف اومده بی مقدمه میگه اخلاقتو خوب کنی بر میگرده!!!!! آخه مگه تو اون بنده خدا رو میشناسی؟!!! بعد جالب اینجاست خود طرف قبلا تاپیک زده بوده که شوهرم خیانت کرده و مگه من چی واسش کم گذاشته بودم؟!
خوب عزیز جان وقتی شما خودت همچین تجربه ای داری و ادعا میکنی چیزی واسه شوهرت کم نذاشتی و با این وجود همسرت خیانت کرده ، چطور میتونی یکی دیگه رو قضاوت کنی و متهمش کنی به بی اخلاقی! حداقل ی درصد احتمال بده مشکل از ذات اون مرد باشه
زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲 تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤 هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀 خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت 💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آخه دلم واسه اون کاربری که تاپیک زده سوخت. بنده خدا اومده اینجا درد دل کنه و کمک بگیره بعد یکی اینجوری پاشو میسوزونن اونم کسی که خودش از مرد جماعت زخم خورده واقعا کاش یکم بیشتر همدیگه رو درک میکردیم
من نمیخوام کسی رو قضاوت کنم ولی واقعا گاهی لازمه ی همچین تلنگری به بعضیا بزنیم
بعضیا بویی از انسانیت نبردن
خودشون کلکسیون بدی هان
ولی همون عیبارو ب بقیه نسبت میدن بس ک حقیرن
و من متاسفانه چقدر دیدم و میشناسم این جماعته نا اهل رو
زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲 تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤 هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀 خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت 💔
سلام سروینا تاپیکات خوندم شوهرت دقیقا عین شوهرمنه دیکتاطور زورگو فحاش دست بزن دار ازش ...
سلام عزیز دلم. متاسفم که شما هم ی همچین شوهر خودخواهی دارید. شما شرایط جدایی نداری؟ کاش حداقل اگه مثل من شرایط جدایی نداری خدا صبر و تحمل بهت بده چون تحمل اینجور آدما خیلی سخته