2777
2789

سلام

سوال اول اینکه راهی برای رفع ترک های پوستی سراغ دارین؟ کرمی روغنی چیزی مثلا‌‌‌‌..

و اینکه تا حالا کره بدن استفاده کردین؟ برای پوست مشکلی ایجاد نمیکنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولی ....من دکتر رفتم ....اما بی تاثیر باید مرتب دکتر بری و دکتر خوبی رو برای 

دومی نه عالیه

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

کره بدن به دستام زدم....خوبه چربه....ترک هم فقط لیزر و این حرفا......زیاد تجربه ندارم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

چه برند و رایحه ای خوبه بگیرم؟

والا زیاد نمیشناسم 

من هرچی باشه میزنم😃 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

سلام عزیزم

دوتا نکته 😍

در مورد این تاپیکت، ببین ترک بستگی به سنت داره و اینکه ترکها قرمز باشن یا سفید. قبلا یادمه که دکتر توکلی کیا توی درمان ترک پوستی، از کارآمدترین و در عین حال، قیمت مناسب ترین روش استفاده میکرد. البته الانو خبر ندارم به اون صورت. 

اما در کل ترک، کاملا محو نمیشه. فقط ظاهرش بهبود پیدا میکنه. که خب البته همینشم خیلی خوبه. سوالی داشتم در خدمتم. بلد باشم راهنمایی میکنم. 

یه نکته دیگه اینکه باهات کار داشتم 😍

گلم منم اصفهانیم. یه تاپیک زده بودم، برا معرفی دندونپزشک، شما دکتر حاتمی کلینیک سروش را معرفی کردی عزیزم. 

شما پیش دکتر حاتمی عصب کشی هم انجام دادید؟ خوب بود کارشون؟؟ 

بعد اونجا یه دکتر دیگه هم هست به اسم نیلی. شما دکتر نیلی را میشناسی که کارش چطوره؟؟؟؟ 

ممنون میشم پاسخ بدی گلم 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
سلام عزیزم دوتا نکته 😍 در مورد این تاپیکت، ببین ترک بستگی به سنت داره و اینکه ترکها قرمز باشن یا ...

عه سلام.

ممنون بابت راهنماییت 🌸

نه من اون کلینیک عصب کشی نکردم اونجا. فقط هم همون دکتر رو میشناسم از اون کلینیک.

عه سلام. ممنون بابت راهنماییت 🌸 نه من اون کلینیک عصب کشی نکردم اونجا. فقط هم همون دکتر رو میشناسم ...

خواهش عزیز دلم

اگر سوالی چیزی داشتی، و بلد باشم، بپرس راهنماییت میکنم. 

شرمنده که هی اینقدر سؤال میکنما، دکتر حاتمی خانومه یا آقا؟؟ 

تا حالا چندتا دندون پیششون کار کردین؟؟ پر کردن بوده فقط؟ 

من چون از دندونپزشکی خاطره بد دارم، مجبورم دکترمو با دقت انتخاب کنم که مشکلی پیش نیاد برام 🤭

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
دشمنت شرمنده.  خانم هستن. فکر کنم ۴ یا ۵ تا.

آهان، پس خانومن

نمیدونم چرا با دندونپزشک خانم یه کم مشکل دارم 😅

چون دندونم به عصب هم رسیده و دندون سختی هم هست. البته خب خیلی از خانوما مهارتشون عالیه و کارشون خوبه. 

بهرحال ممنونم از پاسخت گلم 🌸🌸💖