2777
2789

تو محل کارم جلسه رسمی بود

اتاق تعویض لباس خانوم ها پرده داشت و اتاق اقایون پرده نداشت و از بیرون دید داشت …..

بعد از اتمام جلسه مدیریت کفت اشکالی چیزی هست بگید 

منم با صدای رسا گفتم چرا خانوم ها پرده دارن و اقایون پرده ندارن 🫠😕🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

و بعدش محو شدم تو زمین 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂

هیچ انسانی ، بر انسان دیگر برتری ندارد ، مگر به مهر🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا واقعا    

خیر سرم خواستم بگم واسه اتاق اقایون پرده بزارن 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

زبون و مغزم یاری نکردم ریدم 🤦🏻‍♀️😂

تا دو ماه جلسات و غیبت داشتم تا فراموش کنن😂😂😂

هیچ انسانی ، بر انسان دیگر برتری ندارد ، مگر به مهر🌱
تو حال دراز کشیده بودم بعد پام به خارش افتاد دامن هم داشتم بعد دستم داخل دامن بود پسرهمسایه روبرو کب ...

نمیدونم چرا خونه شازده تو متهم گریخت یادم افتاد هاشم و زنش حرف میزدن تو حال هر کی از کوچه رد میشد به خونه اینا دید داشت😂😂

یبار ی مرد پیر  از فامیلمون توی جمع تسبیحش گم شده بود دختر داییم پیداش کرده بود بعد اینقدر ذوق کرده بود از خوش خدمتیش بدو رفته بود سمت اقاهه تو جمع گفت من ریدمش اوردمش براتون

نمیدونم چرا خونه شازده تو متهم گریخت یادم افتاد هاشم و زنش حرف میزدن تو حال هر کی از کوچه رد میشد به ...

الان خیلی اعصابم خورده 

حالا مطمئنم زیاد معلوم نبود چون لباسام همه مشکی بود 

ولی خیلی خجالت کشیدم معلوم نیس باخودش چه فکرمیکنع 

ولی درحد ۲ثانیه ردشد

خدایا شکرت🦋🦋🌱🌱🌻🌻