2777
2789
عنوان

عصر جمعه ای چه میکنین؟در چه حالین؟

1388 بازدید | 121 پست

من از صبح چند تا لباس که باید با دست میشستم رو شستم یه عالمه لباس از صبح تا حالا اتو زدم 

هنوزم کارا تموم نشده..

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        

در اتاق تاریک به غصه هام فکر می‌کنم و گریه می‌کنم

می‌شه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹‏آلیس مونرو راجع به دوره‌ی افسردگیش اینطور نوشته که:«‏ آنچه از دستم بر می‌آمد با آنچه دلم می‌خواست انجام دهم منافات داشت...! »‏شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم می‌تونه تجربه کنه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گریه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

دارم جمع میکنم برم مسافرت

عه به سلامتی 

خوش بگذره عزیزم

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        

قرار بود ی روز خوب باشه...ولی نیست نشدک باشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

والا تو نی نی سایتم پسرمم رو پامه دارم میخوابونمش بخوابه باید برم پذیرایی و که اقا ترکوندن و جمع کنم 😂

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
در اتاق تاریک به غصه هام فکر می‌کنم و گریه می‌کنم

چی شده عزیزم ؟

اگه دوست داری بگو

گریه

واقعا گریه برای هیچ مشکلی جواب نبوده 

فقط آدمو داغون تر میکنه

من جمعه ها در خدمت همسر و مغازشون هستم کارگرش جمعه ها رو تعطیله به جاش منو میاره😂دخترمم رفت خونه خواهرم اونجا بهش خوش میگذره

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
والا تو نی نی سایتم پسرمم رو پامه دارم میخوابونمش بخوابه باید برم پذیرایی و که اقا ترکوندن و جمع کنم ...

😂😂😂😂

خب پس پیشاپیش خسته نباشی