2777
2789
عنوان

سفر به کیش با تور

3427 بازدید | 16 پست

سلام دوستان میخوام با دوستم برم کیش با تور

تور مسافرتی خوب مشهد سراغ دارید؟(هزینه مناسب/هتل خوب/امکانات خوب) 

بعد اینکه با تور بریم تایمای خاصی خودمون میتونیم تنها بریم اینور اونور و نصف شب برگردیم هتل یا نه کلا باید با تور باشیم. 

بنظرتون چه وسایلی ببرم با خودم(چه لباسی/وسایل شخصیو...) 

اونور خرید کنم؟ چقد پول ببرم برای خوردو خوراک و وسایل تفریحی و خریدو اینا؟(هزینه برای یه نفر)

تور۳روزه خوبه بنظرتون؟یا کمه؟ 

ممنون میشم راهنمایی کنید❤❤

نه عزیزم نمیخواد با تور باشید اصلا درواقعه اسمش توره ولی الکیه فقط یه گشت دور جزیره چرت دارن که من نرفتم خوشم نیومد ۳ روز خوبع بد نیست الان گرمه اذیت میشی زیاد تر اگر هتل سه ستاره بخوایین حدودا میتونید تور نفری ۳ و نیم پیدا کنید با پرواز چارتری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما خودمون رفتیم هربار

یکبار هتل فلامینگو و یکبار هتل لیلیوم هر دو چهار ستاره بودن

هتلمون صبحانه هم داشت و ما سیر و پر میخوردیم و وعده نهارمون کلا حذف میشد(کم غذاییم کلا)

لباس خنک و ساحلی بردار الان خیلی زیاد گرمه

عینک آفتابی و ضد آفتاب و لوسیون بدن و مایو و رومایویی و دمپایی و صندل و کلاه فراموش نشه

میوه  و آجیل از اینجا ببر 

اونجا هم رفتی حتما موتور و دوچرخه اجاره کنید و جاهای ناشناخته جزیره رو برید ببینید

نه عزیزم نمیخواد با تور باشید اصلا درواقعه اسمش توره ولی الکیه فقط یه گشت دور جزیره چرت دارن که من ن ...

چقد خووب، پس هر ساعتی بخوایم میتونیم برگردیم هتل؟ 

توی شهریور برم چطوره؟ 

چقد خووب، پس هر ساعتی بخوایم میتونیم برگردیم هتل؟  توی شهریور برم چطوره؟

اره من یهو ۴ صبح میرفتم هتل پذیرش ۲۴ ساعته هست

یه بار تقرییا توی شهریور یا اوایل مهر رفتم هوا بد نبود اما خوب ظهرا گرم بود شبا خوب بود ولی این سری که رفتم تو اسفند هوا عالی بود 

یه شب هم سرد بود حتی همه لباس گرم پوشیده بودن

من و خواهرم ۴ شب و ۵ روز ۲۱ اسفند رفتیم از شیراز تورمون شد ۱۱ تومن دوتایی باهم با خرج و خورد و خوراک ...

با تفریح و اینا شد۱۶؟اگه بخوایم خوب تفریح کنیم حدودا چقد میشه؟ چون بعد یه سال تفریح نکردنو کار و درس میخوام برم میخوام خوش بگذره برام

با تفریح و اینا شد۱۶؟اگه بخوایم خوب تفریح کنیم حدودا چقد میشه؟ چون بعد یه سال تفریح نکردنو کار ...

من یه سال رفتم سه نفر بودیم خوب تفریح کردیم خونه خیلی خوب توی برج گرفتیم و ماشین گرفتیم کافه های خوبش رفتیم و موتور و قایق و اینا و غذا خوب شد ۳۰ و خورده سه تامون باهم 

ما خودمون رفتیم هربار یکبار هتل فلامینگو و یکبار هتل لیلیوم هر دو چهار ستاره بودن هتلمون صبحانه هم ...

ممنونمممممم

میوه خراب نمیشه؟ منظورتون میوه خشکه؟ 

دیگه خوراکی بنظرتون چیا ببرم😁

من یه سال رفتم سه نفر بودیم خوب تفریح کردیم خونه خیلی خوب توی برج گرفتیم و ماشین گرفتیم کافه های خوب ...

چند سال پیش؟ الان با تفریح خوب حدودا چقد میشه نفری؟ ۱٠تومن با هزینه ی تور خوبه یا کمه؟  

ممنونمممممم میوه خراب نمیشه؟ منظورتون میوه خشکه؟  دیگه خوراکی بنظرتون چیا ببرم😁

نه خراب نمیشه تو ظرف دردار بریز و تو هتل بذار یخچال

میوه خشک هم ببر توت برگه آلو انجیر

آجیل و تخمه و چیپس و پفک اگر میخورید هم تو چمدونت بذار

نه خراب نمیشه تو ظرف دردار بریز و تو هتل بذار یخچال میوه خشک هم ببر توت برگه آلو انجیر آجیل و تخمه ...

خیلی ممنونم از راهنماییتون؟ 

شما کی رفتین؟ با هزینه الان بخوام برم حدودا چقد ببرم یا خودم