2777
2789

منم براتون صلوات میفرستم..فقط صلوات بفرستین خدا یه نظری بکنه.دیگه صبرم تموم شده.خواهش میکنم.خانومای عزیز.خواهرای گلم به دعاتون نیاز دارم

۱۰ تا فرستادم 💖

و آیت الکرسی خوندم 💛

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیا تاپیک من خواهش میکنم بیا مطمینم قلبت نورانی میشه وامیدوار بیا عزیزم پربازدیدش کن معجزه دیدم اونونوشتم،🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

برات آیت الکرسی میخونم صلواتم می‌فرستم ایشالا حاجتت روا بشه و از ته دل بگی خدایا شکرت که مشکلم حل شد ...

منم برات دعا میکنم.خدا اونقد شادت کنه که از تهه قلبت بگی خدایا شکرت

برات آیت الکرسی میخونم صلواتم می‌فرستم ایشالا حاجتت روا بشه و از ته دل بگی خدایا شکرت که مشکلم حل شد ...

فدای تو منم برات آیت الکرسی میخونم..خدا بهتون درد نده.غم نده هر چی میده شادی باشهعاقبتبخیری باشه خوشبختی باشه دوست خوبم

برات۱۰ تا صلوات فرستادم.

امیدوارم هر چه زودتر به مراد دلت برسی و مشکلاتت حل شه گلم.

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂