2777
2789

خانوما دخترم سه سال و نیمشه از اخر اسفند تباش شروع شدن ولی خب قابل کنترل بود حدود شش روز پیش بعد از هشت روز تبی ک هیچ جوره پایین نیومد و اکثر اوقات تا چهل درجه میرفت سه روز بستری شد هررررر ازمایش و سونویی ک فکرشو کنین داد و سالم بود

تنها قسمتی ک مونده سرشه و مغز و اعصاب

بعد از چهارروز ک مرخص شده مجدد تب کرده و تبش تا چهل میره پاشویه دارو همرو انجام میدیم ولی قطع نمیشه مخصوصا شبا

دیشب متوجه شدیم ک اخرین دندون از فکش داره درمیاد و کاملا متورمه

ینی ممکنه همچین تب وحشتناکی بابت دندون باشه؟

توروخدا اگر تجربه ای دارین بگین واقعا دیگه درمونده شدم

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تشنج نیس؟

نه شکر خدا تا ب الان سابقه نداشته

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
اومدی ازما سوال میپرسی  اخه عزیزم بچه رو ببر پیش متخصص مغزو اعصاب کودکان  دندان پزشک کود ...

قطعا نود درصد راه هارو از اسفند رفتم ک الان اومدم اینجا که تجربه مشابه دیگران ممکنه بهم کمک کنه

یه دکتر خوب ببر دندون درآوردن به هیچ وجه...به هیچ وجه تب شدید نمیاره

چون تا متوجه دندون شدیم قدیمی ترای خانواده گفتم از اونه گفتم باز از چن نفر بپرسم و مطمئن شم اگر ارتباطی نداره دندان پزشک نرم شب مجدد ببرمش بیمارستان

عزیزم تب شدید مال دندون فکر نمی‌کنم باشه براش صلوات میفرستم زود خوب شه. پیش متخصص هم ببر. 

مرسی عزیزم بله حتما❤🙏

چون تا متوجه دندون شدیم قدیمی ترای خانواده گفتم از اونه گفتم باز از چن نفر بپرسم و مطمئن شم اگر ارتب ...

من دقیقا همین سوال رو از پزشک فوق تخصص پرسیدم

دعوام کرد ...گفت دندون درآوردن هیچ وقت نباید تب شدید بیاره

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘
قطعا نود درصد راه هارو از اسفند رفتم ک الان اومدم اینجا که تجربه مشابه دیگران ممکنه بهم کمک کنه

اگه رفتین جواب نگرفتن بگردین دکترا بهتر باتخصص بهتر 

نه اینجا سوال کنید کسی یچی بگه برید انجام بدین 

بی‌‌حس شدگان را چه غم از خنجرِ بعدی؟!

الهی ....درکت میکنم .دختره خواهر خودم هشت سالشه از فروردین تب بدون دلیل داشت گاهی دل‌درد هم داشت بستری شد دکتر گفته بود عفونت و التهاب روده داره .بعد از بستری بهتر شد اما یک هفتس باز تب میکنه و گاهی دل‌درد.بردن یه دکتر دیگه چند تا آزمایش دیگه براش نوشت گفته لنفوسیتش یه کم پایینه و غدد لنفاویش متورمه ،فعلا سفکسیم میخوره و استامینوفن. دو هفته بعد باید آزمایش بده .خیلی هم لاغر شده خیلی نگرانشم.دکتر به شما نگفت علت تبش چیه؟

چون تا متوجه دندون شدیم قدیمی ترای خانواده گفتم از اونه گفتم باز از چن نفر بپرسم و مطمئن شم اگر ارتب ...

ببرش مرکز طبی کودکان 

اونجا برد تخصصی کودک زیاد هست 

متخصص دندان هم ببر بزار عکس،بگیره از لثه هاش شایددندون نهان داره عفونت لثه داره 

متخصص مغزواعصابم صدرصد ببر

بی‌‌حس شدگان را چه غم از خنجرِ بعدی؟!
من دقیقا همین سوال رو از پزشک فوق تخصص پرسیدم دعوام کرد ...گفت دندون درآوردن هیچ وقت نباید تب شدید ...

درسته منم شک داشتم

الهی ....درکت میکنم .دختره خواهر خودم هشت سالشه از فروردین تب بدون دلیل داشت گاهی دل‌درد هم داشت بست ...

ب من تب دوره ای رو گفتن و ی دفترچه دادن ک علائم تب رو بنویسم با ساعت و روزش ک ببینن نظم خاقی داره تب هاش

که تا الان ب نتیجه ای نرسیده چون منظم نیس

ب جز اون هم تمام ازمایشاش و سونوش سالم بوده کلی دارو امتحان کردن ولی بی فایدس