2777
2789

بنظرتون چند وقت بعد ازدواج واسه بچه دار شدن خوبه؟

من تازه عروسی کردم ولی شوهرم خیلی دوست داره زودتر بچه دار بشیم منم اصلا آمادگی ندارم بی تجربه هم هستم پنهانی قرص ال دی میخورم که میگن بعدا اگه بخوای بچه دار هم بشی عوارض این قرص نمیذاره😥

چکار کنم؟ 

من تازه بعد ۷ روز یکماه میشه که عروسی کردم!!!!

بچه دست و پای آدمو میبنده فعلا خوش بگذرونید 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۷ سال بعد ازدواج چون معتقدم چند سال باید بگذره تا آدم طرفش رو بشناسه بچه هم اسباب بازی نیست که یهویی بیاد کلی شرایط و امکانات نیاز داره 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

3 سال به نطرم زودم بود 29 سالمه 

2 سال کامل قرص خوردم ناخواسته باردار شدم بعد قطع کردن 

هیچ عوارضی نداره چرت و پرته همش 

خیلی زوده حداقل بزا 1 سال بگذر

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
۷ سال بعد ازدواج چون معتقدم چند سال باید بگذره تا آدم طرفش رو بشناسه بچه هم اسباب بازی نیست که یهویی ...

امکانات و شرایط از نظر مالی اگه منظورته مشکلی نداریم ولی من خودم سنم کمه هم شرایط روحی و جسمیشو ندارم

بهتره که باهاش صحبت کنی دلایلت رو بگی واقعا برای یکماه خیلی زوده توهنوز یکسال وقت میخوای تاخانه داری یادبگیری یکم از زندگی مشترک لذت ببرید واقعازوده حداقل۲سال بعدااز ازدواج بچه بیارید

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️

یک سالو سه ماه بعد عروسی البته امتحان کردم دیدم ک باردار نمیشم رفتم دکتر برا همین طول کشید تو اون یک سال و سه ماه هم با شوهرم هیچ عشق و حالی نکردیم دریغ از یک مسافرت برا همین ب من بو همون اول میزاشتم بشه شماهم موقعیتتو بسنج