2777
2789

ما خونمون ویلایی همسرم کلن اپارتمان دوست نداره و منم دوست ندارم اینو همیشه تو نامزدی و قبلش میگفت

ما خونمون رو یکم بزرگ کردیم و حیاط خیلی کم کوچیک شد حالا پدر شوهرم و مادرشوهرم هربار میان خونمون میگن اشتباه کردیم اونوقت که شما خونرو داشتید درست میکردید باید بهم میزدیم 3طبقه میساختیم 

شوهرم هم همش بعد اون حرف میگه اره کاش 3 طبقه بود یکیش مامانمینا میشنستن یکیش داداشم 

بخدا قبل نامزدی حتی اومدم اینجا تاپیک زدم البته الان پاک شده گفتم همسرم مادرش گفته یه خونه بگیریم 3طبقه بعد نامزد کن همسرم خونه دعوا کرده که نه نمیخام میخام برم خونه خودم نمیخام مهمون میاد برام کسی بدونه و... 

الان نظرش عوض شده هربار میان این حرفو به من میزنن چی بگم واقعا رو اعصابمه اصلا نمیخام یجا باشیم 

کاش من معلم املای تو بودمو دوستت دارم را برایت املا میگفتمو هی میپرسیدم: تا کجا گفتم ؟!و تو میگفتی : ”دوستت دارم"

امروز دوباره پدر شوهرم گفت اشتباه کردیم اینجارو درست کردنی 3طبقه نزدیم

کاش من معلم املای تو بودمو دوستت دارم را برایت املا میگفتمو هی میپرسیدم: تا کجا گفتم ؟!و تو میگفتی : ”دوستت دارم"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون حرفا رو یادش بیار بگو الان مستقلیم راحتیم 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

بگن توجه نکن حرفیم نزن شوهرت لج کنه فقط وقتی دوتاتون تنها بودین با ی حالت اشک و بغض بگو خستم چقد میگین من تحت هرشرایطی میخان جدا باشم از بقیه 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

امروز دوباره پدر شوهرم گفت اشتباه کردیم اینجارو درست کردنی 3طبقه نزدیم

خیلی رفتار بدی دارن 

حالا که خونه ساخته شده مثلا چکاری از دست شون برمیاد 

من حتی با مادر خودم دوست ندارم یکجا باشم 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

بگو دیگه تمام شد رفت الان حرف زدنش چه فرقی ب حالتون داره

بخدا هربار میگن عصبی میشم دوست ندارم بشینم پیششون هی اینو بگن

به همسرم گفتم تو گفتی اپارتمان دوست نداری ویلایی خوبه وگرنه ما حیاط دوست داشتیم بخاطر همین خونرو کمی بزرگ کردیم