2821
2789
عنوان

خانمای خانه دار

123 بازدید | 18 پست

هرچندوقت یبار خونتونو اساسی تمیز میکنید؟

و دقیق چیکارا میکنید

امروز باید بسابم خونه رو حسش اصلا نیست اصلا تا ۱۲ خواب بودم بازم گیج و منگم خوابم میاد انگیزه بدبن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون شاغلم هستم هر جمعه کامل تمیز میکنم ولی اینکه کابینت تارو کامل تمیز کنم و اینا هر ماه 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری... اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

عزیزم من هرروز کارامو میکنم یعنی روی اجاق کارم رو هردفعه غذا پختم تمیز میکنم یا اشپزخانه بعد هر آشپزی اگه دیدم کثیف کاری شده کهنه میکشم رو کابینت وجارو میکشم

ولی کابینت کنار هود‌ وبالاییشو هفته ای یه بار میدم شوهرم کهنه بکشه همین

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید

عزیزم من هرروز کارامو میکنم یعنی روی اجاق کارم رو هردفعه غذا پختم تمیز میکنم یا اشپزخانه بعد هر آشپز ...

چه خوب منم همینما الانم خونم همچین کثیف نبست ولی عادتمه اساسی هفته ای یبار تمیز کنم کل خونه رو ولی حسش نیس امروز

چه خوب منم همینما الانم خونم همچین کثیف نبست ولی عادتمه اساسی هفته ای یبار تمیز کنم کل خونه رو ولی ح ...

عزیزم خیلی هم عالی 

استراحت کن اگه خونه ات تمیزه آدم یه روز از هفته رو حداقلباید ب خودش اختصاص بده🧚🏻‍♀️😅

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید

بله برم بخوابم😂

من جغدم 

خداروشکر شما خوبه که میخوابین 🧿🧚🏻‍♀️

😆😆منم شبا جغدم

مال من شبانه روزه😪✋🏼

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز