2777
2789

من یه دوستی دارم حدود ۱۰ همو می‌شناسیم  اونم  متاهله 

از اول شوهرم از این دوستم خوشش نمیاد 

تاحالا ۳ بار با زور رفتم خونش و اونم دوبار اومده ،

بعد مدت ها دوستم گف میخوام بیام خونتون از وقتی به شوهرم گفتم قیافه گرفته  که نیاد دوس ندارم بیاد،

موندم چطوری به دوستن بگم نیاد  شوهرم دوس نداره

اونم تازگیا  بچه ۵ ماهشو از دس داده قلبش شکستس  میترسم منم ناراحتش کنم 

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزد منم با دوستام مشکل داره مطمئنم بعد از ازدواج سر این مسئله باهم به مشکل میخوریم

ولی من بدون اینکه بهش بگم میرم چون اون تهرانه من مشهد باخبر نمیشه تا ببینم بعدا چی میشه😐

بزار بیاد

بیاد با شوهرم دعوام میشه میدونم

خیلی دختر خوبیه ولی نمیدونم چرا شوهرم اینجوری میکنه

خانوادمم میشناسنش میدونن چطور دختریه

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

والا منم نمی‌فهمم چشونه این شوهرا 

من دوست قدیمیم رو ول کردم

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
در کل ک این رفت و امدا اخر عاقبت خوبی نداره ولی این بخاطر بچش و این مشکلی ک براش پیش اومده ی مدت تنه ...

شهممم همین حرفو میزنه

ولی من این دوستمو بیشتر از خودم میشناسم به ذاتش بلدم 

خانوادم خانوادشو  میشناسن ب

قرار بذارید برین بیرون کافه یا پارک

بنظرت اونی که اجازه نده حتی تو خونه همو ببنیم 

میزاره بیرون قرار بزاریم 

خیل از لحاظ آزادی  محدوده کرده

قبلنا اینجوری نبود

میرفتم داشنگاه میومدم آزاد بودم کلا

دلم اون روزاو میخواد😥😥

پروفایل خودتی؟

بله خودمم