2777
2789
عنوان

قرص راکوتان

69 بازدید | 9 پست

بچه هاااا من 6 ماه تحت نظر دکتر قرص راکوتان خوردم صورتم صاف صاف شد حدودا 4 5 ماه بعد قطع دارو هم صورتم خوب بود ولی باز جوش زدمممم خیلی حالم بدهههه 21 سالمه مگه نباید سن این جوشای کوفتی تموم شه نمیدونم باید چیکار کنمممم 

روتین روزانه هم دارم ولی باز میزنم 

مشکل کبدی و هورمونی ندارم آزمایش دادم 😭😭😭 

میشه بگید چیکار کنمممم بخدا اعتماد بنفس نمونده برام الان ضد جوش لامینبن میزنم ولی حس میکنم اونطور ک اوایل جواب میداد الان جواب نمیده 

راکوتان دیگه نمیخوام بخورم چون ممکنه بخوام اقدام کنم برا بارداری 

تروخدا اگر چیزی میدونید کمک کنید بهم 

اتفاقا منم مشکل شما رو دارم من۲۷ سالمه دیگه نمیدونم چکار کنم البته روغن درخت چای هم عالیه ولی درما ...

وای لعنت به جوش اعتماد بنفس برام نمونده منم نزدیک پریود شدیدتر میشه 

من پوستم شدید چربه این روغن بزنم بدتر میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای لعنت به جوش اعتماد بنفس برام نمونده منم نزدیک پریود شدیدتر میشه  من پوستم شدید چربه این رو ...

عزیزمممم

اره واقعا 

اگر امتحانش کردی که هیچی ولی اگر نکردی امتحان کن می ارزه واقعا

من ۲۴ سالمه هنوزم میزنم 😂 محلول کلیندامایسین رو امتحان کردی؟ واسه من خیلی خوب جواب داد

آره همون اوایل ک جوش میزدم زدم خوب بود، کلا این دارو ها هم روی جوش تا مدتی اثر دارن بعدش خیلیییی کمتر میشه 

آره همون اوایل ک جوش میزدم زدم خوب بود، کلا این دارو ها هم روی جوش تا مدتی اثر دارن بعدش خیلیییی کمت ...

عه🥲

دکتر پوست برو به نظرم، بهش بگو نمیخوای راکوتان بخوری یا حتی فقط روتین پوستی بده بهت