2821
2789
عنوان

من خیلی بی میل و سردم😔

812 بازدید | 29 پست

الان تاپیک پربازدید رو دیدم که همسرش سرد بود

دلم بحال شوهر خودم سوخت که اون خیلی گرمه اما من بیش از حد سردم طوری که تو رابطه میگم سریع تموم بشه بره که خیلی واسم عذاب آوره طوری که شوهرم یبار گفت حسرت به دل موندم خودت پیش قدم بشی یعنی انقدر اوضام خیطه که اینو به زبون آورد😔

دست خودم نیست هزار تا پروستارا و گرمیجات و کوفت و زهر مارم قبلا خوردم تاثیری نداشت الان حاملم ولی قبل حاملگیم بسیار بی میل بودم😔

بدبختی اینجاست که خوشبختی اونجاست  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم اینجورم ولی خودمو مشتاق نشون میدم 

بزور ژل لوبیرکائنت میتونم انجام بدم وگرنه وحشتناکه برام 

هیچ لذتی نمیبرم شوهرمم هرشب میخواد همش

دعا میکنم شبا زودتر بخوابه چیزی نگه 

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
منم واژینسموس بودم بعد از ۶ماه بعد عروسی تازه بکارتم ازبین رفت الانم به سختی و با فاصله دلم بچه میخو ...

منم واژینیموس بودم یهو بدنم عین سنگ میشد 

بدبختی اینجاست که خوشبختی اونجاست  
منم اینجورم ولی خودمو مشتاق نشون میدم  بزور ژل لوبیرکائنت میتونم انجام بدم وگرنه وحشتناکه برام ...

ببخشید شما لوبریکانت استفاده میکنی بچه دارید؟اخه میگن لوبریکانت اسپرم میکشه منم همش لوبریکانت میزنم بدون اون نمیتونم

ببخشید شما لوبریکانت استفاده میکنی بچه دارید؟اخه میگن لوبریکانت اسپرم میکشه منم همش لوبریکانت میزنم ...

اره یه دختر دارم ولی تو اقدام ژل نمیزدم 

وازلین میزدم 

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
منم اینجورم ولی خودمو مشتاق نشون میدم  بزور ژل لوبیرکائنت میتونم انجام بدم وگرنه وحشتناکه برام ...

عزیزم دکتر نرفتی شاید دلیلی داره ک متنفری ولی من خیلی گرمم اگه هرشبم باشه مشکلی ندارم 

منم خیلی سردم برعکس شوهرم . ولی نه نمیارم گاهی اوقاتم فیلم بازی می‌کنم که خیلی دارم لذت میبرم . بدترین لحظات عمرم رابطه با شوهرم ‌ وقتی تموم میشه انگار ی بار سنگین از رو دوشم برداشته میشه . کاش شوهرم سرد بود اصلا رابطه نمی‌خواست 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز