2777
2789
عنوان

خانومایی که بچه دارند بیاین

172 بازدید | 22 پست

اگه به عقب برگردید بازم بچه دار میشید؟دلیلش رو هم بگید لطفا

عاقبت همه‌ی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم

ارع 

چون همیشه از دنیا ی دختر میخاستم

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله حتما

چون بچه هام عشقن

و من تمام برنامه های زندگیم مادری کردنه

هرکس تو این دنیا یه علاقه ای داره و یه برنامه ای برا زندگیش

برا من داشتن بچه های زیاد و عشق کردن باهاشونه

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج

پیشنهاد میکنم به تاپیک من در همین مورد نگاه کنید

اونجا خیلی تبادل نظر  کردیم

اما مهمترین نکته ایی که با این سن و تجربه و ۳ تا بچه دارم اینه که 

یک برای همه نمیشه نسخه واحد داد سن و روحیه و جسم و فرهنگ و وضعیت اقتصادی هر کس با کس دیگه فرق داره 

دوم اینکه بر اساس شرایط بالا اگر تصمیم به هر تعداد بچه گرفتید یه دونه دو تا سه تا فقطططططژ با فاصله سنی کم باشه

وگرنه کل خانواده روابط همسری و خانوادگی به فنا میره

سخته مسولیت داره نگرانی داره همیشه اون تو اولویت هست تو همه چی ولی بله بچه دار میشدم خداوند خودش بهم داده خودشم مواظب و نگهدارش هست انشالله خدا کنه بتونم به نحو احسنت بزرگش کنم و تحویل جامعه بدمش 

بله قطعا میاوردم.همه ی زندگیمه.خدا بچه های نی نی سایتی ها رو حفظ کنه.

از دلایلش هم بخوام بگم،اینکه همسرم خیلی بهتر شده.اصلا ولخرجی نمیکنه،وابستگیش به مادرش خیلی خیلی کم شده،توجه بیشتری به من و زندگی داره و شدیم اولویتش.اما قبل از اینکه پدر بشه همه ی توجه ش سمت خانوادش بود متاسفانه و مادرش اولویتش بود.حالا میفهمم چرا مادرشوهرم با باردار شدن من مخالف بود چون پسرشو میشناخت و میدونست که با اومدن یه بچه تغییر میکنه.البته الانم مدام بهم گوشزد میکنه که بچه ی دوم نیارید  

بله صد درصد 

عاشق مادربودنم و بچه هامم

با افتخار گــیلکم❤️اصالتم‌ را میرزا کوچک خان جنگلی، پروفسور سمیعی ، محمد نامجو ، دکتر آذر اندامی و.. فریاد میزنند 🌿 زنده باد ایرانم💚🤍❤️ما گیلکا یه ضرب المثل داریم ننم اَنَ دِ لَ چه مارغانه بزه مفهوم؛ نمی دونم این چه توطئه ای کرده حکایت خیلیاست!،،رشتِ کُرم ایته‌ دسته گولم‌ 🌿‌‹توتمام‌منی،تمام‌پیداوپنهانم تمام‌داشته‌ونداشته‌ام تنهایت‌نخواهم‌گذاشت تاآن‌سوی‌ابدیَت E❤️P..
پیشنهاد میکنم به تاپیک من در همین مورد نگاه کنید اونجا خیلی تبادل نظر  کردیم اما مهمترین نکته ...

منم پشت سرهمی آوردم واقعا عالیه

بچه ی سوم تو راهه و اگر خداوند قسمت کنه بازم قصد بارداری دارم

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج
ازدنیا یاازخدا؟

دنیا با خدا نیست؟!

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤