2777
2789
عنوان

قرمزی جای جوش بعد از مصرف راکوتان

234 بازدید | 10 پست

دوستان شما چیکار کردین واسه قرمزی؟

الان یک دوووونه جوش هم دیگه نمیزنم اما پوستم همش قرمزه چیکار باید بکنم

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی؟متوجه نشدم از چه زمانی منظورته؟ ۸ ماهه میخورم

😁😁اره زمانشو میگم 

احتمالا جوشات عمیق بودن که جای قرمزیش مونده 

به احتمال خیلی زیاد با مصرف قرص در نهایت اونا هم از بین بردن ولی اگه این قرمزیا تازه اس میتونی ترمیم کننده بزنی بهشون 

همه چی درست میشه
درکل نگران نباش ، حتما این قرمزیا میرن  کلا چند ماه باید بخوری ؟

مرسی عزیزم انشالله🥺🥺🥺🥺

من کلا ۱۰ ماه باید بخورم

من یه بلایی سرم اومد یهو یک سال جوش زدم همینجوری الکی بدون هیچ زمینه ای خیلی وحشتناک بود

با این خوب شدم

قطع کنی باز برمیگرده ،برا جاش اگه تازه هست یک هفته کرم میموزا اگه یک دوماه کرم ضدلک

نه برنمیگرده شکر خدا

دوستام هم که مصرف کردن هیچ کدوم برنگشته

مرسیییی حتما میگیرم

مرسی عزیزم انشالله🥺🥺🥺🥺 من کلا ۱۰ ماه باید بخورم من یه بلایی سرم اومد یهو یک سال جوش زدم همینجو ...

❤️❤️ 

این دو ماهم بخور ، اگه خوب نشد یه ماه فاصله بده و لایه بردار استفاده کن ،یا تو کلینیک یه کارایی میکنن که این قرمزیا میره

همه چی درست میشه
❤️❤️  این دو ماهم بخور ، اگه خوب نشد یه ماه فاصله بده و لایه بردار استفاده کن ،یا تو کلینیک یه ...

مرسی قربونت برم

خیلی لطف کردی که راهنمایی کردی❤❤❤❤❤