2777
2789
عنوان

فاصله زیاد نوک بینی از صورت

257 بازدید | 14 پست

سلام من ۲ هفته هست عمل کردم ولی اصلا راضی نیستم هنوز دماغم خیلی از صورتم فاصله داره و از نیمرخ با قبل عمل تفاوت زیادی نداره تازه میگن بزرگتر هم شده😭

کسی اینجوری براش پیش اومده؟ درست میشه یعنی؟ یا باید دوباره به فکر عمل باشم🤦🏻‍♀️😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز دوهفته اس صبر کن 

این وسواستم طبیعیه همه اونایی ک عمل میکنن اولاش نگرانن یکم بگذره اوکی میشه

مماغ نوهم مبارک💕😘

💜میشه واسم دعاکنید مشکلم حل بشه💜من ایمان آوردم که دعاهاتون گیراس🍃💜
کدوم شهرین

اهواز😭بینیم خیلی بزرگه و گوشتیه ولی فرمش قشنگه اصلا شکستگی نداره هالا من خانواده وضعه مالیشون خوبه و ب راحتی میتونن 40..50 میل بدن عمل کنم ولی اصلا قبول نمیکنن بخاطره عمله بینی اینقد هزینه کنن و بیشتر از 20 میل نمیدن تازه همونو خودم جمع کردم از پولای ماهیانه ای ک بهم میگن اینقد شوده بدونه اجازشون میخام این کارو بکنم اما پولم خیلی کمه و دیگه نمیتونم بیشتر از این بهش اضافه کنم توروخدا یه دکتر بگید با 20 میل کارش خوب باشه 

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔
من همکارم اینجوری شد انگار خیلی باد داشت بعد یه سال بازم همونقدری موند میگفتن میخوابه بنظرم رعایت ک ...

نه مال من از روبرو خوبه باریک شده ولی از درازیش انگار کم نشده یعنی فاصله نوک بینی تا صورتم زیاده🤦🏻‍♀️

چقد هزینه دادی برا بینیت؟ 😭 دکتری نمیشناسین ک با 20 میلیون کارش خوب باشه؟ 

من نزدیک ۴۵ میلیون دادم ولی حیف پول خیلی ناراحتم واقعا همه میگن تغییری ک نکردی هیچی بدترم شده😕

ورم داره زیر یک سال هم نمیتونی ترمیم کنی حداقل یک سال باید صبر کنی

اره همه میگن ورم داره ولی خب این ارتفاع و فاصلش از صورت فکر نمیکنم کمتر بشه فقط ورم که بخوابه از روبرو باریکتر میشه☹️

هنوز دوهفته اس صبر کن  این وسواستم طبیعیه همه اونایی ک عمل میکنن اولاش نگرانن یکم بگذره اوکی م ...

خودم اوکی بودم ولی انقد دور و بریام همه گفتن چرا دماغت انقد بزرگ مونده و تغییری نکرده نگران شدم

بعد الانم ک خودم دقت کردم دیدم راست میگن از نیمرخ خیییلی نوکش تا صورتم فاصله داره اصلا خوب نیس فک نمیکنم ورم باشه چون کاملا ارتفاع داره و کوتاه نشده🫤🤦🏻‍♀️