2777
2789
عنوان

احتیاج دارم کمک فکری کنید 😔😔

358 بازدید | 16 پست

من ۳۷ ساله هستم جدا شدم با یکی وارد یه رابطه اشتباه شدم ایشون متاهله از همون اول عذاب وجدان متاهل بودنو داشتم یه مدت باهم بودیم و در نهایت تصمیم گرفتم ادامه ندم با اینکه عاشقشم متاسفانه ولی خوب هر چی زودتر از مسیر اشتباه و بیراهه برگردی بهتره .از هفته پیش تصمیم گرفتم و به خودشم گفتم .خیلی حالش بد شده اون تو شرایط بدتر از من قرار گرفته 

و میخاد ادامه بدیم .اما من با اینکه دوسش دارم نظرم همونه تو شرایط بدی قرار گرفتم راهم درسته؟ سرزنشم نکنین عذابی ک کشیدم و برای همیشه میکشم برای من کافیه 😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ وقت نمیشه کسی قضاوت کرد چون احساس چیزی شخصی و فقط خود شما از اون احساس لذت یا عذاب میبرید سعی کنید اهسته اهسته این رابطه احساسی به دوستی تبدیل کنید تا کمتر صدمه بخورید 

فقط،و فقط،به نابودیه زندگیه یه زن فکر کن هروقت اخساسات بهت غلبه کرد و اینکه از خدا بخواه کمکت کنه.بترس از رابطه ای که اه کسی توش،باشه پس سوال نکن اون نرد رو هم متقاعد کن که اگه میخواد با کسی باشه ببخشید گه میخوره که هرز میپره وقتی متاهله.هر غلطی تو محردی ایرادی نداره ولی دیگه وقت هر غلطی گذشته

همیشه همچین مواردی طرف تلاش میکنه برای برگشت

اون برای تو یه میوه ی ممنوعه بوده که جذبش شدی

اون متقابلا همین حس رو به تو داره چون متاهل هست

پا روی دلت بذار اگه کسی بفهمه تمام خوبی هات فراموش میشه، وجهه ی خوبت برا ی همیشه از بین میره، دخترای مجرد مثل همیشه باهات رفت و امد دارن ولی یه جور بد نگاهت میکنن یا پشت سرت حرف میزنن

اگه کسی از ارتباط تون بفهمه دیگه هیچی مثل قبل نمیشه

اون مرده و ممکنه بعد برگرده پیش زنش، زنش یه مدت شلوغش میکنه دادگاه میره و داستان درست میکنه ولی برمیگردن با هم زندگی میکنن، اونی که میبازه تویی

سرت به شغلت، به درست، ورزش، گرم باشه تا به مرور فراموشش کنی اون مرد رو

میفهمم سخته، چجوری یه نفر مهرش ریشه میزنه به قلب آدم و موندگار میشه

باید بذاریش کنار، اذیت میشی ولی این رابطه سمی برا توئه

به نفعنه بیای بیرون ازش، بودن اون توی زندگی تو هیچی جز ضرر نمیتونه داشته باشه

چرا اقا اصرار دارن به ادامه رابطه؟ رابطه کامل هم داشتین؟

خدا روشکر اونو نداشتم زیاد نیست ک باهم در ارتباطیم البته اونم اصلا اونو نخاسته منم نخاستم .یعنی شاید میخاستیم میشد ولی انجام ندادیم