2777
2789
عنوان

تورو خداااا کمکم کنیددد

87 بازدید | 10 پست

اقا من چند ماه پیش با یه پسری آشنا شدم که از لحاظ روحی داغون بود روحساب کمکی که بهم کرده بود منم سعی کردم کمی باهاش وقت بگذرونم و بتونم از اون وضعیت دورش کنم از همون اول هم خود ایشون بهم میگفت به من وابسته نشو منم اطمینان دادم بهش که حسی بهش نخواهم داشت بعد چندبار بیرون رفتن عاشقم شد دیوونم کرده تمام تایم منو گرفته همش بیرونم یا اگه خونه ام تلفنی حرف میزنیم تو‌این مدت هزار بار بهش گفتم دوسش ندارم به هر روشی که فکرشو بکنید باهاش دعوا کردم ملایم گفتم فایدع نداشته من نمیخامش

هر وقت میگم برو از زندگیم با خودکشی تهدیدم میکنه جلو خونمون یه شب اومده بود زار میزد خودشو میزنه کلا هرکاری میکنم بره نمیره که نمیره من خسته شدم دیگه چیکار کنم؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.