2777
2789

چرا خدا به بعضی ها انقد ثروت میده ولی به بعضیا نه !!!!

ما تو این 4سال عملا هیچ پیشرفتی نداشتیم فقط تونستیم از پس خودمون بربیایم دستمون جلو دیگران دراز نشه همین!!!!!

نمیدونم شانس و اقبال نداشتیم یا عرضه !!!!

خیلی ناراحتم واقعا چرا هرچی میدویم به هیج جا نمیرسیم😢

همینم خوبه..خدا همه بنده هاشو فقط به خودش محتاج کنه..آمین

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

هم تلاشه،،هم شانس.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین که محتاج کسی نیستی عالیه خدا همراهت باشه همیشه❤️

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ما هم بعد۵سال یک ماشین داغون داریم  یه عاملمه پول هم ب باد هوا داد شوهرم😢

نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥       💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و  آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍                          

جهان با اسباب و علل اداره میشه. قرار نیست خدا بیاد پول بزاره تو جیب من و شما. خدا وسیله رو می‌سازه. اونی که خیلی پولداره یا خیلی با استعداد و پرتلاش بوده. یا پدر و مادر یا اجداد پرتلاش و زرنگی داشته. یا خودش یا اجدادش دزد بودن مال بقیه رو بالا کشیدن. با منطق به قضایا نگاه کنید 

عزیزم شرایطا فرق داره 

حقوقا فرق داره 

پشتوانه بودن و نبودن....

شهر با شهر...

بعضیا هردو شاغلن

.....

همشون موثره😊

روزی که خدا ادم رو آفرید،برای اینکه تنها نباشه بهش حوا رو داد،همون موقع که ادم برای بار اول رخ زیبای حوا رو دید،دلش لرزید و سست شد ،به سجده افتاد و به خدا گفت این کیه که با دیدنش احساس ارامش بهم دست میده؟زنا قدرتمندترین موجودات عالم هستن....
جهان با اسباب و علل اداره میشه. قرار نیست خدا بیاد پول بزاره تو جیب من و شما. خدا وسیله رو می‌سازه. ...

چون چی میشد برا ماهم اونطور میشد

نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥       💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و  آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍                          

برادر من صفر صفر بود 

الان زندگی داره ماشالله توپ تکونش نمیده

ماهی میلیاردی درآمد داره چندین خونه و باغ و ویلا و ماشین های لوکس و سفرهای خارجی و …. خانومش فکر کنم ۵۰ تا سرویس و نیم ست طلا داره شایدم بیشتر

۸ ساله ازدواج کرده البته شغل و درآمدش خوبه

خواهرشوهرم هم صفر بود شوهرش حتی عروسی نگرفت بخاطر بی پولی الان بالای ۱۰۰ میلیارد داره اون شغلش آزاده

عزیزم اولا که همه راست نمی‌گن. 

دوماً اگه دقت کنی اکثرا سال ۸۵ تا ۹۶ اینا زندگیشونو شروع کرده بودن، اون موقع انقد گرونی نبود. 

ولی الان توقع فضایی نباید داشته باشی. 

فقط حواست به پس انداز و ... باشه. هر یکی دو ماه سکه پارسیان، طلای دست دوم و ... بخر که ارزش پولت افت نکنه.