2777
2789
من موهامو اتو کشیدم تمیز و مرتب رفتم بیمارستان تو اتاق عمل نی نی رو بهم نشون دادن گذاشتن کنار صورتم ...

منم اگر خدا بخواد روزای اخر میرم لیفت مژه و ابرو ناخن میکارم روز عمل هم ارایش میکنم موهامو اتو میکشم میرم🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نه سال پیش سر اولی پولی ندادم امسال سر دومی 4.500 ازم گرفتن

اما دکتر من همون9سال پیشس ولی خدایی ی هزاریم اضافه نخواست تازه قراره باهاش صحبت کنم ی مقدار از هزینه عمل کم کنه چون شنیدم انجام میده خدا خیرش بده انشالله

منم اگر خدا بخواد روزای اخر میرم لیفت مژه و ابرو ناخن میکارم روز عمل هم ارایش میکنم موهامو اتو میکشم ...

لباس خاصی میپوشین بعد زایمان؟

یه نفر وجودداره که بایداز اون بهتر باشی..اون کسی نیست جز گذشته خودت💪💎

من 8روزه دیگه عمل دارم و استرس دارم ک نکنه برام اتفاقی بیوفته 

خدایا ازت می‌خوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانی‌و دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حال‌و‌روحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.
اره بقول شما دستمزد خودش. بیمارستان هم بهشون ی مبلغی میده. فک کنم همه دکترا بگیرن. ولی خب مبلغش فرق ...

چ دکترخوبی داشتم من ک هزارتومنم ازم نگرفت

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.