2777
2789

من یه دندونمو چن سال قبل عصب کشی کردم یه هفتس دیوارش کمی ریخته و الان هم درد میکنه مگه دندون عصب کشی شده بازم درد میگیره عصبش مگه کشیده نشده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره  منم این تجربه رو دارم

رفتم پیش دکترم 

گفت ممکنه باز درد بگیره گفت علتشو هم نمیدونیم

وقتی جوابتو نمیدم ینی مهم نیستی...                                            پس ریپ نزن😕

والا واسه منم الان بعضی اوقات ی درد کوچیک میگیره

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍

اگر کامل عصب کشی نشه بله 

پروفایلامون مثل همه😍

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.

معمولا یه عصبشو نگه میدارن

منم یکی دارم دیوارش ریخته باید برم n2  ببینم بدرد میخوره یانع🤦‍♀️

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

اوایلش با گرم وسرد شدنش درد میگیره ولی بعدا خودش خوب میشه.   ولی امکانشم هست خوب عصب کشی نشده باشه ، من یه نفرو دیدم تو مطب دکتر میگفت دندونمو   می خوام بکشم چون خوب عصب کشی نشده ودرد میکنه ه همش

عصب دندونا خیلی ناجوره  ممکنه دندونی دردت بگیر ولی وقتی بری عکس بگیری مشخص میشه یه دندون دیگه& ...

اخه دورو برش دندون خراب نیس نمیدونم شایدم یکی دیگس بلید برم دکتر عکس بگیرم ببینم چ وضعه