2777
2789
عنوان

گرلی کیوت شاپ

1197 بازدید | 12 پست

سلام کسی از گرلی کیوت شاپ خرید داشته ؟ مطمئنه؟

اسم من مهلاس من مامان دوتا دخمل دوقلوی وروجکم به اسمای ملودی و ملورین  البته یه کوچولوی دیگه هم داره تو دلم شکل میگیره قراره اسمش بشه مارال 🤰دوست دارم بزرگ شدن بیشتر از اینکه مادرشون باشم رفیقشون باشم🙃 همدمشون 😶شریک غم و شادیشون☹️🙂 میخام اولین رفیق صمیمی بچه هام باشم و برای خوشبختی و راحتیشون هرکاری میکنم و جلوشونو برای چیزایی که میخوان با افکار پوسیده نمیگیرم🥺🤍بزرگشین زودتر تا بتونم محکم بغلتون کنم بچلونمتون🤭 می‌خوام از همین الان بدونین که یه مامان دارین که مثل کوه پشت هر تصمیمی که بگیرین هست 🤰♥️🍫

تو یه چنل که کلاهبردارارو معرفی میکنن راجبش اینو نوشته بود

برای کسی که میخواد از گرلی کیوت شاپ خرید کنه
سرچ کن و نظر منو بخون
هنوز که هنوز نزدیک فکر کنم ۹ یا ۱۰ ماهه نیومده
خود دانی
اخر سر بعد اینهمه پیام دادن یهش تو واتساپ پیام داد فکر کنم به شما گفته بودیم کی سفارشتون میاد
چیزی که گفته بود:
بعد عید
الان چقدر از بعد عید گذشته؟
۳ ماه
۴ ملیون پول دادم و الان نمیدونم چجوری باید برای خانوادم جبرانش کنم..

9teen ── .✦ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جنس وارداتی طول میکشه

چون باید به وزن خاصی برسه که بتونن بیارن ایران

یکماه هم اگه با کشتی بیارن تو دریاست ولی هواپیما یک هفته میرسه دست مسئول شاپ

و قضیه گمرک و ترخیص هم هست

9teen ── .✦ 

سلام 

دوست دارم تجربه خریدم از سایت گرلی شاپ بگم

اول از سایت دیدم خرید کردم چون اینماد داشت اعتماد کردم ارسالش تو سایتش ۲ الی ۳ ماهه بود

اما بعد از ۱ الی ۲ ماه پیگیری و پیام و تماس جواب نداد

اونقدر پیگیر شدم ک با بی ادبی و فحش جواب داد و اخر بلاکم کردم حتی تو اینستا دیدم خیلیا ازش شاکی بودن و گفتن کلاهبرداره اما کامنت همه رو پاک میکرد آخر شکایت کردم و اونقدر پیگیر بودم که همون شکایت به جایی نرسید

دوباره تو سایتش رفتم نتونستم وارد شم چون کلا منو از دیتابیس پاک کرد، اما تنها شانسی که اوردم از قبل از خریدام اسکرین شات گرفتم و دوباره شکایت کردم در نهایت بعد از ۸ ۹ ماه بهم با تیپاکس ارسال کرد.

زمانیکه شکایت کردم گفتن خیلیا ازش شکایت کردن و مشتریایی بودن حتی ۱ ۲ سال هم اصلا محصولشون دستشون نرسید امیدوارم پیجش کلا بسته شه و هیچکسی ازش خرید نکنه.

سلام دوست دارم تجربه خریدم از سایت گرلی شاپ بگماول از سایت دیدم خرید کردم چون اینماد داشت اعتماد کرد ...

سلام منم سه ماهه خرید کردم جوابمو نمیدن شماره تماسیم ندارن شما چجوری پیگیری کردید ازهمین پیج و واتساپشون؟🥲

سلام منم سه ماهه خرید کردم جوابمو نمیدن شماره تماسیم ندارن شما چجوری پیگیری کردید ازهمین پیج و واتسا ...

سلام عزیزم ببخشید پیامتو دیر دیدم 

تو سایت قسمت اینماد شماره تماسش همونجا هست و دوبار شکایت کردم و بهش پیام دادم فحش داد و بلاکم کرد با کلی پیگیری و هر کسی ازش خرید کرده باهاشون در ارتباط بودم و همه گفتیم شکایت کنیم خیلی زمان برد ۷ ۸ ماه طول کشید تا دستم برسه و جالبه که ادرس فرستنده شو تو تیپاکس کرج بود بنده خداهایی ک چند ساله خرید کردن و دستشون نرسید دیگه اصلا ازش خرید نمیکنم و توبه کردم🤦‍♀️🤦‍♀️

سلام من سه ماهه خرید کردم نفرستادن جوابم تمیدن

کلا جواب پیام نمیدن تو واتساپ ویس داد و فحش داد اما یه کاری که کردم اول از همه از خریدم سریع اسکرین شات گرفتم که مدرک باشه چون زمانیکه بلاکم کرد رفت کلا از دیتابیس سایتشم منو پاک کرد که فاکتور سفارشاتم دستم نباشه و دیگه نتونم وارد سایت شم تا فاکتورای سفارشاتم ببینم و بعد از پیامامون و همینطور اسکرین از پیامایی که سفارش دادن دستشون نرسیده برای مدرک نیازه حتما انجام بده حتما شکایت کن و پیگیری کن میدونم دوندگی زیاد داره اما می ارزه چون شکایت ازش زیاد شده

خیلی ممنونم هنوز مدارکو اسکرینارو دارین برای منم بفرستین؟😭

ندارم عزیزم برای خرداد پارسال بود 

از خود آقای جمالی میتونی بگیری بهشون پیام بده برات میفرستن استرس نداشته باش ایشاالله عمل شما خوب میشه