2777
2789
عنوان

گرلی کیوت شاپ

996 بازدید | 5 پست

سلام کسی از گرلی کیوت شاپ خرید داشته ؟ مطمئنه؟

اسم من مهلاس من مامان دوتا دخمل دوقلوی وروجکم به اسمای ملودی و ملورین  البته یه کوچولوی دیگه هم داره تو دلم شکل میگیره قراره اسمش بشه مارال 🤰دوست دارم بزرگ شدن بیشتر از اینکه مادرشون باشم رفیقشون باشم🙃 همدمشون 😶شریک غم و شادیشون☹️🙂 میخام اولین رفیق صمیمی بچه هام باشم و برای خوشبختی و راحتیشون هرکاری میکنم و جلوشونو برای چیزایی که میخوان با افکار پوسیده نمیگیرم🥺🤍بزرگشین زودتر تا بتونم محکم بغلتون کنم بچلونمتون🤭 می‌خوام از همین الان بدونین که یه مامان دارین که مثل کوه پشت هر تصمیمی که بگیرین هست 🤰♥️🍫

تو یه چنل که کلاهبردارارو معرفی میکنن راجبش اینو نوشته بود

برای کسی که میخواد از گرلی کیوت شاپ خرید کنه
سرچ کن و نظر منو بخون
هنوز که هنوز نزدیک فکر کنم ۹ یا ۱۰ ماهه نیومده
خود دانی
اخر سر بعد اینهمه پیام دادن یهش تو واتساپ پیام داد فکر کنم به شما گفته بودیم کی سفارشتون میاد
چیزی که گفته بود:
بعد عید
الان چقدر از بعد عید گذشته؟
۳ ماه
۴ ملیون پول دادم و الان نمیدونم چجوری باید برای خانوادم جبرانش کنم..

♫𝖘𝖙✧𝖗𝖌𝖎𝖗𝖑♱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جنس وارداتی طول میکشه

چون باید به وزن خاصی برسه که بتونن بیارن ایران

یکماه هم اگه با کشتی بیارن تو دریاست ولی هواپیما یک هفته میرسه دست مسئول شاپ

و قضیه گمرک و ترخیص هم هست

♫𝖘𝖙✧𝖗𝖌𝖎𝖗𝖑♱

سلام 

دوست دارم تجربه خریدم از سایت گرلی شاپ بگم

اول از سایت دیدم خرید کردم چون اینماد داشت اعتماد کردم ارسالش تو سایتش ۲ الی ۳ ماهه بود

اما بعد از ۱ الی ۲ ماه پیگیری و پیام و تماس جواب نداد

اونقدر پیگیر شدم ک با بی ادبی و فحش جواب داد و اخر بلاکم کردم حتی تو اینستا دیدم خیلیا ازش شاکی بودن و گفتن کلاهبرداره اما کامنت همه رو پاک میکرد آخر شکایت کردم و اونقدر پیگیر بودم که همون شکایت به جایی نرسید

دوباره تو سایتش رفتم نتونستم وارد شم چون کلا منو از دیتابیس پاک کرد، اما تنها شانسی که اوردم از قبل از خریدام اسکرین شات گرفتم و دوباره شکایت کردم در نهایت بعد از ۸ ۹ ماه بهم با تیپاکس ارسال کرد.

زمانیکه شکایت کردم گفتن خیلیا ازش شکایت کردن و مشتریایی بودن حتی ۱ ۲ سال هم اصلا محصولشون دستشون نرسید امیدوارم پیجش کلا بسته شه و هیچکسی ازش خرید نکنه.

سلام دوست دارم تجربه خریدم از سایت گرلی شاپ بگماول از سایت دیدم خرید کردم چون اینماد داشت اعتماد کرد ...

سلام منم سه ماهه خرید کردم جوابمو نمیدن شماره تماسیم ندارن شما چجوری پیگیری کردید ازهمین پیج و واتساپشون؟🥲