2777
2789
عنوان

میخوام در مورد قبولی آزمون استخدامی تجربه مو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 413498 بازدید | 677 پست
امسال نیرو کم دارن ب نظرم حتما پیگیر دفترچه باش  ایشالله امسال امتحان بدی و دبیر شی🤍😍

ممنون گلم همینطور شما.راستی شما شروع کردی به خوندن؟منابع عمومی و اختصاصی دبیری با ابتدایی یکی هست؟

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

یکی از دوستان من مصاحبه داشت تعریف میکرد ی خانمی رفتن اتاق مصاحبه گرا آقا بودن 

بعدگفتن در اتاق و ببند

اینم پاشده درو بسته

همونجا ردش کردن 

چون نباید تو اتاقی که مرد هست در و ببندی زیر ی سقف تنها باشی

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون گلم همینطور شما.راستی شما شروع کردی به خوندن؟منابع عمومی و اختصاصی دبیری با ابتدایی یکی هست؟

آره عزیزم 

من خدمات و همرزمان و اندیشه کلی و اکثر عمومی هارو خوندم 

اما روانشناسی و نه

آره یکیه 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

یکی از دوستان من مصاحبه داشت تعریف میکرد ی خانمی رفتن اتاق مصاحبه گرا آقا بودن  بعدگفتن در اتا ...

خب اینجورمواقع باید چه جوابی داد

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
من مشکلم فقط آزمون بود چون فوبیای برگه امتحان و... دارم و الکی استرس میگیرم. اما در مورد مصاحبه. ...

خوش به سعادت شما گلم.آموزگار ابتدایی قبول شدی عزیزم یا دبیری؟یعنی فرقی نداره چی تدریس کنیم؟یا حتما باید مربوط به عنوان شغلی قبولی باید باشه تدریسمون؟

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

اول که وارد شدم با لب خندون و پر انرژی . اصلااااا فکر نکنید جای شاخی قرار برید. مصاحبه کننده های من همممه شون معلم بودن. آدم های خفنی نبودن. پس ریلکس باشید فکر کنید یه قرار ساده کاری دعوت هستید.

اول گفتن خودت رو معرفی کن . و سوالات شناسنامه ای.

بعد یکی یکی شروع کردن. هدفون از شرکت در آ.پ

نظرت در مورد آ.پ و این وزارت چیه

چه نقص ها رو ایراداتی رو در این سیستم میبینی. ( من گرایشم مدیریت آموزشی بود . احساس میکنم بخاطر همین این سوالات رو پرسیدن)

بعد گفتم به نظرت بین خانه مدرسه و رسانه کدوم نقش و تاثیر بیشتر ومهم تری داره نظرت رو برا هر کدوم بگو. 

بعد دیگه کلی با هم بحث کردیم در این قسمت. و نظر خودمو گفتم

ادامه....

خب اینجورمواقع باید چه جوابی داد

مثلا باید بگی که درست نیست در بسته باشه من راحت نیستم... 

پیام نور

بعد ببخشید یه سوال دیگه این آزمون استخدامی آموزش و پرورش به جز رشته ی علوم تربیتی و فرهنگیان که اون اصلا مستقیم برای دبیریه، رشته های دیگه هم میتونن این آزمونو شرکت کنن؟ اگه آره کدوم رشته ها 

آره عزیزم  من خدمات و همرزمان و اندیشه کلی و اکثر عمومی هارو خوندم  اما روانشناسی و نه ...

موفق باشی عزیزم.منابع رو از چه انتشاراتی تهیه کردی تستها رو بخونیم کافیه یا نه؟آخه دوتا بچه کوچیک دارم نمیزارن

خوش به سعادت شما گلم.آموزگار ابتدایی قبول شدی عزیزم یا دبیری؟یعنی فرقی نداره چی تدریس کنیم؟یا حتما ب ...

باید مربوط به عنوان شغلی که قبول شدی باشه. مثلاً چون من آموزگار ابتدایی بودم ریاضی پایه اول رو انتخاب کردم. البته برا فارسی اول هم آماده بودم

در مورد قانون اساسی و اعتقادی و ....نپرسیدن؟

میپرسن 

باید اسم وزاری وقت و بلد باشی

موفق باشی عزیزم.منابع رو از چه انتشاراتی تهیه کردی تستها رو بخونیم کافیه یا نه؟آخه دوتا بچه کوچیک دا ...

من همه رو از پی دی اف خوندم 

چون ۲۲ تا کتاب بود تهیه نکردم 

حالا دفترچه بیاد ببینم منابع واقعااا یکیه میرم اختصاصی هارو کتاباش و میگیرم 

خود دفترچه انتشارات و گفته دقیق

یکی از دوستان من مصاحبه داشت تعریف میکرد ی خانمی رفتن اتاق مصاحبه گرا آقا بودن  بعدگفتن در اتا ...

دیگه بعضیا هم خیلی چرت میگن 

مخصوصا کسایی که رد میشن خیلی آسمون ریسمون میبافن 

من خودم مصاحبه دادم و رد شدم 

تنها دلیلشم این بود که صلاحیت نداشتم