2777
2789
عنوان

رابطه محافظت نشده

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوخی میکنی دیگه؟ دوقلو😐شیر خشک میدادی به بچت؟

ن والا دروغم چیه اره شیرخشک میخورد یه مدتی بخاطرزردی بستری بودبیمارستان وشیرخودم سیرش نمیکردافتادبه شیرخشک .ن دوقلونیس

زندگیم بچه هام♥️
اخه من درست ندیدم که شوهرم از اولش اورد بیرون یان خودش میگ نریختم من شک دازم 

میکم که احتمالش خیلی کمه چون بچه هم شیر میدی من خودمم تو این وضعیت بودم اما نگرانیم بی مورد بود.از این به بعد رو مراقب باش

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
میکم که احتمالش خیلی کمه چون بچه هم شیر میدی من خودمم تو این وضعیت بودم اما نگرانیم بی مورد بود.از ا ...

پس چرا یسری ها میگن شدن .. میگید من چیکار کنم اورژانسی یخوزم شیرم نمیحشکه

اخه من درست ندیدم که شوهرم از اولش اورد بیرون یان خودش میگ نریختم من شک دازم 

ببخشیدواضح حرف بزنم..اب اولی ک میاد هم امکان بارداری وجود داره حتمن با آب اخری ک بارداری صورت نمیگیره

از اول کا ندوم بزارید

قرص می‌خوردم اثری نکرددیدم پریودنمیشم بیبی چک زدم دیدم باردارم

وایییی 

منم شنیدم میگن قرص ک میخورید بازم چن ماه اول طبیعی هم جلوگیری کنید شاید روتون نیفته..پس شما جزو همینایین

پس چرا یسری ها میگن شدن .. میگید من چیکار کنم اورژانسی یخوزم شیرم نمیحشکه

من بچم هشت ماهه بود یبار اورژانسی خوردم.الان چون فقط شیر خودتو میخوره هم تاثیر قرص میره تو شیر هم ممکنه کم بشه شیرت من میگم این دفعه رو بیخیال شو احتمالش خیلییی ضعیفه اونا که بچه دار شدن خیلیا جلوگیری اصلا نداشتن چون فکر میکردن باردار نمیشن.بازم خودت میدونی.

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است