2777
2789

من دکتر پوست رفتم واسم آزیترومایسین ۲۵۰ نوشته بعد تو نت زدم تو همین نی نی سایت قبلنا نوشتن ک یبوست شدید میاره آب زیاد و میوه زیاد بخور در کنار آزیترومایسین ، درحالی ک رو کاغذ توی بسته اش نوشته اسهال میاره 

من تو دوران شیردهی ام ک یبوست شدید داشتم و از اینا تازه خودمو ب زور آب و میوه فراوان خوب کردم ک اگ یکم ب خودم نرسم باز برمیگرده 

الان ازتون سوال دارم ک آیا یبوست میاره یا اسهال ؟؟؟؟؟؟

باز اسهال بیاره بهتره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص خوبي نيست

بخصوص ك شيردهي داري بگو جايگزين بهت بده و اگه خيلي ضروري نيست ك درمانت ب تاخير بنداز

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
خیلی عوارضش زیاده بنظرت بخورم یا نه؟؟

اگه واجب نيست و جونت در خطر نيست نخور

من از اين قرص بدي زياد ديدم ازش متنفرم

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
قرص خوبي نيست بخصوص ك شيردهي داري بگو جايگزين بهت بده و اگه خيلي ضروري نيست ك درمانت ب تاخير بنداز

افتضاح جوشام زیاد شده رفتم دکتر گفتم شیر میدم نتونست خیلی دارو قوی بنویسه واس همین اینو داد 

بنظرت مصرف نکنم نه؟؟

خودمم دو دلم میگم باز جوش بهتره از عوارضای دیگ س

اگه واجب نيست و جونت در خطر نيست نخور من از اين قرص بدي زياد ديدم ازش متنفرم

دقیقا پسر من خورد تمام ناخوناش ریخت 

ولی خوب خودمو عفونت رحم داشتم چند سال تا اینو نخوردم خوب نشدم

افتضاح جوشام زیاد شده رفتم دکتر گفتم شیر میدم نتونست خیلی دارو قوی بنویسه واس همین اینو داد  ب ...

خب اگه با تغذيه و طب سنتي بهتر ميشه اونا رو انجام بده ي سري موارد رعايت كن توي تغذيه مث نخوردن چربي و شيريني و گرميجات.. 

ب تاخير بنداز درمانت

خب اگه با تغذيه و طب سنتي بهتر ميشه اونا رو انجام بده ي سري موارد رعايت كن توي تغذيه مث نخوردن چربي ...

اره مث اینکه باید وایسم تا شیردهی تموم بشه 

میای ابرو رو درست کنی خدای نکرده میزنیم چشمشو کور میکنیم 🤦‍♀️